Accident petrolier in Colorado! Unul dintre anagajati a murit, iar alti doi au fost raniti!

Publicat: 14/11/2014 | 08:26

Un angajat al Halliburton a decedat, iar alţii doi au fost grav răniţi, joi, în urma spargerii unei conducte de apă de înaltă presiune într-un complex petrolier din Colorado (vestul Statelor Unite), relatează AFP.

„În jurul orei locale 09.33 (18.33, ora României), pompieri din Mountain View au fost trimişi pentru un accident industrial în complexul petrolier” din Fort Lupton, unde o persoană a decedat, iar două sunt rănite, a anunţat poliţia comitatului Weld, în Colorado, într-un comunicat primit de AFP. „Se ştie pentru moment că o conductă de apă de înaltă presiune s-a spart, provocând răniţii şi decesul”, continuă comunicatul poliţiei. Grupul de servicii petroliere Halliburton s-a arătat „întristat” în legătură cu decesul unuia dintre angajaţii săi.

accident

Un purtător de cuvânt al Anadarko, compania care administrează acest complex, Halliburton fiind doar un subcontractant, a deplâns „acest tragic accident” care „ne-a lăsat pe toţi cu inima frântă”.

Citeste si

Si-a revenit din coma, iar acum… Ce se intampla cu fiica lui concurentului de la MasterChef care a murit intr-un accident!

O conducta de gaz a fost sparta pe o strada din Sibiu, in urma unui accident rutier !

„Este un moment foarte dificil pentru noi toţi cei din cadrul Halliburton şi vom colabora cu autorităţile locale în cursul anchetei. Gândurile noastre merg către apropiaţii angajaţilor noştri”, a adăugat o purtătoare de cuvânt a Halliburton într-un comunicat. „Am suspendat toate activităţile din cadrul complexului şi cooperăm pe deplin cu autorităţile”, a precizat el.

Citește și...