Accident rutier pe DN 1. Un autocar cu zeci de turişti, implicat!

Publicat: 11/06/2017 | 16:13
Accident rutier pe DN 1. Un autocar cu zeci de turişti, implicat!

Un autocar în care se aflau 49 de persoane a fost implicat, duminică după amiază, într-un accident rutier produs pe drumul naţional 1, în zona ”Poiana Ţapului” din staţiunea Buşteni. Primele informaţii arată că niciunul dintre pasagerii din autobuz nu a fost rănit, iar o persoană dintr-un autoturism care a intrat în impact cu autocarul are nevoie de asistenţă medicală.

Un autocar, în care se află 49 de turişti, a fost implicat într-o coliziune cu un autoturism, în urma accidentului niciunul dintre pasagerii autocarului nefiind rănit, anunţă romaniatv.net.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Prahova au declarat că autocarul a intrat în coliziune cu un autoturism, accidentul producându-se pe sensul de mers Braşov – Ploieşti al DN 1. În urma impactului o persoană dintre cele cinci aflate în autoturism a fost rănită, având nevoie de asistenţă medicală, însă a refuzat transportul la spital.

Potrivit news.ro, medicii de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova, care au intervenit şi ei la locul accidentului, au declarat că toţi pasagerii au coborât singuri din autocar, starea lor de sănătate fiind bună.

Primele cercetări arată că accidentul s-a produs după ce autocarul a lovit din spate autoturismul pe sensul de coborâre dinspre munte.

Citește și...