Aceasta ar putea fi ultima fotografie cu Ionela Prodan în viață! E cutremurător cum arăta cântăreața înainte să-și dea ultima suflare

Publicat: 17/04/2018 | 14:21

Boala o schimbase complet pe Ionela Prodan. Artista, care s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani, suferea de cancer la pancreas. Ultima lună și jumătate din viață și-a petrecut-o în spital. Fiica ei, Anamaria Prodan, nu s-a clintit vreo clipă de lângă ea și nici nu și-a dorit să-și piardă speranța. Dan Alexa a publicat o imagine care ar putea fi ultima fotografie cu Ionela Prodan în viață.

Fotbalistul este foarte apropiat de familia Prodan, astfel că a vizitat-o pe cântăreață de mai multe ori. În ultima fotografie cu Ionela Prodan în viață, cântăreața pare foarte slăbită și transfigurată de boală. Artista ajunsese de nerecunoscut. Boala care a măcinat-o o schimbase foarte tare. Mama Anamariei Prodan ajunse foarte slabă și palidă.

„Dumnezeu să te odihnească, Ionela Prodan!”, a scris Dan Alexa în dreptul imaginii în care apare alături de Ionela Prodan și de Anamaria.

Unde va fi înmormântată Ionela Prodan

Trupul Ionelei Prodan va fi depus la cimitirul Bellu, acolo unde va fi și înmormântată. Cristi Brancu, apropiat al familiei, a declarat că acest lucru se va întâmpla în jurul orei 16:00. Artista va fi înmormântată în acelaşi cimitir în care a fost înmormântat şi primul ei soţ, Traian Tănase.  Ceremonia funerară va avea loc, joi, la ora 12.00, potrivit anunţului făcut de fiica sa, Anamaria Prodan.

Citește și...