Această turistă a fost omorâtă de un avion care abia decolase! Totul s-a petrecut pe o plajă din Caraibe

O femeie care se afla pe plaja din St Maarten a fost ucisă chiar imediat ce un avion decolase. Din câte se pare, respectivul aeroport e „renumit“ pentru faptul că avioanele se apropie foarte mult de zona turistică, iar oamenii se apropie pentru a face poze.

O turistă a fost omorâtă după ce a fost doborâtă de un Boeing 737 care tocmai decolase de pe aeroportul Princess Juliana de pe insula St. Maarten, din Caraibe, potrivit Digi24. Femeia era o turistă în vârstă de 57 de ani din Noua Zeelandă. Ea stătea lângă gardul de la sfârşitul pistei, uitându-se cum avionul decolează, când a fost doborâtă şi rănită la cap. La spital, femeia a murit. Aeroportul din St Maarten este cunoscut drept unul dintre cele mai periculoase aeroporturi din lume- atât pentru spectatori, dar şi pentru pasageri- din cauza locaţiei pistelor la capătul cărora se află o plajă publică şi munţi la celălalt capăt. Mai multe videoclipuri cu aterizări „periculoase” din St. Maarten au fost publicate de-a lungul timpului.

Între plajă şi aeroport există şi un drum public, dar în ciuda avertismentelor, turiştii se apropie des de pistă pentru a face poze sau pentru a filma.

 

Citeste despre:avion, femeie, moarte groaznica, aeroport apropiat de plaja, caraibe


Share On Facebook