Actorul american Sid Haig a decedat sâmbătă, după ce a luptat „ca un războinic” pentru viață

Publicat: 23/09/2019 | 15:27
Actorul american Sid Haig a decedat sâmbătă, după ce a luptat „ca un războinic” pentru viață

Actorul și producătorul american Sid Haig, cunoscut din pelicule precum „Casa celor o mie de cadavre/ House of 1000 Corpses” și „Kill Bill: Volumul 2”, a decedat, sâmbătă, la vârsta de 80 de ani, potrivit contactmusic.net.

Decesul lui Sid Haig a fost confirmat de soția actorului, Susan Oberg. „Sâmbătă, pe 21 septembrie, cealaltă jumătate a sufletului meu a trecut de pe acest tărâm, pe un altul. S-a întors, ca o stea luminoasă, în Univers. A fost și va fi mereu îngerul meu, cel mai bun prieten al meu. Și-a adorat familia, prietenii și fanii. Pentru toți, moartea lui reprezintă un șoc. Noi, familia, cerem ca intimitatea și perioada de doliu să fie respectate„, a scris Susan Oberg, pe rețeaua de socializare Instagram.

La începutul lunii septembrie, Haig a fost internat la secția de terapie intensivă, în urma unui accident. Actorul a încercat să își liniștească fanii și spunându-le că se luptă „ca un războinic„.

Sid Haig s-a evidențiat prin rolurile pe care le-a interpretate în filme de groază, precum „Galaxia terorii/ Galaxy of Terror”, lansat în anul 1981, „Halloween”, din 2007, „Omul întunericului/ Dark Moon Rising”, din 2009.

Citește și...