Actuala iubită a lui Alex Bodi, pasiune pentru Bianca Drăgușanu

Publicat: 06/01/2019 | 11:20

Senzațional! Iulia este pur și simplu fascinată de fosta… dragoste a lui Alex Bodi, Bianca Drăgușanu. Iulia este fosta… soție a lui Alex Bodi, iar acesta s-a împăcat cu ea la sfârșitul anului trecut, chiar atunci când tot mai mulți erau de părere că relația dintre el și Bianca este una de lungă durată. 

Iulia  -mare admiratoare a Biancăi Drăgușanu! Cel puțin așa susțin apropiații ei, copiind stilul Biancăi și chiar vestimentația acesteia. Dar nici nu este de mirare, Bianca fiind recunoscută în lumea mondenă pentru ”gusturile” sale fine atunci când este vorba despre haine sau despre accesorii.

Pentru ca totul să fie cât mai… interesant, se pare că Iulia își cumpăra haine chiar de la atelierul Biancăi. Relația din Alex Bodi și Iulia a început în urmă cu aproximativ cinci ani, la Mediaș.

CITEȘTE ȘI: DECLARAȚIILE MISTERIOASE ALE BIANCĂI DRĂGUȘANU DUPĂ CE S-A ANUNȚAT DESPĂRȚIREA DE ALEX BODI: ”IUBESC ȘI SUNT IUBITĂ!”

Alex Bodi și Bianca s-au reîntâlnit la un eveniment monden

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să se despartă la sfârșitul anului trecut, însă toată lumea este în continuare cu ochii pe ei. Mai ales atunci când există zvonuri conform cărora Alex ar dori să îi atragă, din nou, atenția Biancăi. O astfel de știre i-a pus ”pe jar” pe cei care au urmărit cu sufletul la gură povestea romantică a celor doi.

Alex Bodi a revenit la București, alături de fosta soție, numai că – la o petrecere organizată de o prietenă a… Biancăi Drăgușanu – el a prererat să meargă… singur. Iar speculațiile au început să ”curgă”, firește. Cu atât mai mult cu cât – spun unii dintre cei prezenți – Alex Bodi a stat, mai mereu, cu ochii pe Bianca Drăgușanu.

CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI S-AU DESPĂRȚIT! AFACERISTUL S-A ÎMPĂCAT CU MAMA FETEI LUI: „IUBIREA ADEVĂRATĂ NU MOARE NICIODATĂ!”

 

Citește și...