„Frăţiorul” Ministrului Sănătăţii, pus şef pe marea combinaţie din Minister: ANM-ul!

Publicat: 11/10/2016 | 09:31
„Frăţiorul” Ministrului Sănătăţii, pus şef pe marea combinaţie din Minister: ANM-ul!

Jurnalistul Vlad Mixich, de la Hotnews, a fost numit vicepreşedinte în cadrul ANM, iar numirea în funcţie a fost realizată de Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii.

Vlad a făcut anunţul chiar pe contul său de Facebook. „În ultimii ani, inclusiv în cel petrecut la London School of Economics, mi-am concentrat 90% din energie şi timp domeniului politicilor de sănătate şi farmacoeconomiei. M-am întors acasă aşa cum am promis şi, de mâine, voi continua la Agenţia Naţională a Medicamentului (din postura de vicepreşedinte). E una din cele mai tehnice instituţii din sistemul medical românesc şi mă bucur că pot să aplic aici, acasă nu altundeva, ce am învăţat de la cei mai buni din Europa în acest domeniu. Mă aşteaptă o perioadă de muncit până la săritul capacelor aşa că nu prea e prilej de felicitări. Mai degrabă de dat o mână (chiar două) de ajutor.”, a scris Mixich.

Numirea acestuia este cu atât mai interesantă, dacă ţinem cont de dezvăluirile făcute în exclusivitate AICI de CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, despre legătura dintre actualul ministru şi ”Lobbyistul” multimilionar Nic Voiculescu, cel care trage sforile din umbră, în Palatul Victoria.

Are rădăcini în ”Oculta Mondială”

Membru fondator al Institutului Aspen – România, Nic Voiculescu (52 de ani) a fost vreme de 7 ani CEO-ul companiei de farmaceutice Novartis”, iar apoi a fondat compania ”Link Resources” alături de avocatul Ion Nestor. Conexiunile lui au dus dintotdeauna către vârfurile Guvernului! Din calitatea de co-fondator al ”Aspen”, institut condus de către Mircea Geoană, ”Don Nic” a aderat la structuri de putere extrem de influente. Nu mai e un secret că reţeaua Aspen fondată în America în 1950 – şi din care face parte şi Aspen – România – e parte din ”Oculta Mondială”, o organizaţie care reuneşte cei mai puternici oameni din lume pe considerente economico-financiare. Într-un astfel de club select se învârte şi ”Don Nic”, iar măsura influenţei lui a fost probată în mai multe rânduri.

Citește și...