Acum s-a aflat! De la ce ar fi pornit incendiul care a mistuit clubul Silence Bamboo din Mamaia

Publicat: 14/08/2019 | 10:06
Acum s-a aflat! De la ce ar fi pornit incendiul care a mistuit clubul Silence Bamboo din Mamaia

În noaptea de luni spre marți, unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Mamaia – fostul Bamboo, actual Silence – a fost mistuit de flăcări. Zeci de pompieri s-au luptat pentru a ţine sub control incendiul, flăcările ameninţând să se extindă şi la alte cluburi din zonă.

Colonelul Daniel Popa, comandant ISU Dobrogea a declarat că incendiul se manifesta violent, în interior, atunci când pompierii au intervenit de urgență.„În primă fază a venit echipajul alocat din Mamaia, ulterior au venit din oraş şi primele forţe. Când a ajuns primul echipaj, la faţa locului incendiul se manifesta cu violenţă în interior”.

Intervenția pompierilor a durat 4 ore, iar unii dintre ei s-au intoxicat cu fum, potrivit informațiilor. Proprietarul clubului a declarat că nu are asigurare și, din fericire, la momentul izbucnirii incendiului nu se desfășura niciun eveniment în interior.

Reglare de conturi?

După primele cercetări efectuate la fața locului, anchetatorii bănuiesc că incendiul ar fi izbucnit din cauza unui aragaz nesupravegheat de către angajaţii care se aflau în local. Potrivit pompierilor, clubul avea aviz de securitate, iar localul a fost verificat de inspectori înainte de 1 mai, dar şi acum în luna august.  Acum, poliţiştii încearcă să afle dacă nu cumva a fost vorba despre o reglare de conturi, informează vacantalamare.stirileprotv.ro.

Citește și...