Adela Popescu nu mai arată așa. Vedeta de la Pro TV, schimbare radicală de look

Publicat: 14/08/2019 | 10:57

Adela Popescu a luat o decizie radicală în ceea ce privește propria imagine și le-a oferit fanilor o surpriză de proporții. De-a lungul timpului, frumoasa vedetă a mai trecut prin transformări spectaculoase – în ceea ce privește culoarea părului și nu numai -, însă de data aceasta, ținând cont de aprecierile primite, a reușit să… dea lovitura.

Fosta șatenă Adela Popescu este acum o blondă răvășitoare, iar în 24 de ore a primit peste 20.000 de like-uri pe pagina sa de Instagram.

”Dacă nici tu nu mai ești un exemplu de rafinament , delicatețe și feminitate …ești superbă femeieeee♥♥♥”, ”Măi ce frumusețe”, ”Frumoasa și rafinată că întotdeauna!! Te admir și te iubesc draga mea!!!”, ”Ce voiam eu sa ti zic….Esti superba😘❤”, au fost câteva dintre comentariile pe care Adela Popescu le-a primit după ce a postat câteva fotografii… sugestive.

În luna mai, Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au botezat pe micuțul Andrei

Adela Popescu și-a ținut fanii la curent cu una dintre cele mai importante zile din viața ei și a lui Radu Vâlcan: creștinarea celui de-al doilea băiețel, Andrei. Evenimentul a avut loc pe 5 mai. De la machiaj și coafură, drumul spre biserică și petrecerea de la restaurant, totul a fost la superlativ! Micuțul Andrei a avut parte de o slujbă emoționantă, sub privirile și mai emoționate ale părinților lor, care erau năpădiți de emoții.

(CITEȘTE ȘI: RADU VÂLCAN A FĂCUT ANUNȚUL ASTĂZI, DUPĂ 4 ANI DE CĂSNICIE CU ADELA POPESCU: „RELAȚIA NOASTRĂ E..”)

După slujba religioasă, Adela Popescu și Radu Vâlcan au mers să sărbătorească marele eveniment, alături de familie și prieteni, într-un restaurant de fițe din Capitală. Adela Popescu a optat pentru o rochie neagră, cu buline, care i-a scos bustul în evidență. Iar Radu Vâlcan era la patru ace, într-un costum negru. La restaurant sunt în jur de 80 de invitați, dornici de distracție. Printre ei s-au numărat Dana Rogoz, Cabral, Cove și Elena Gheorghe.

 

Citește și...