Adevărul despre ultima despărţire din showbiz. De ce l-a părăsit Cruduţa pe iubitul cu tată milionar: ”E un copil! Nu a putut să…”

Publicat: 27/10/2017 | 00:00

Daniela Crudu i-a spus ”Pa-pa” lui Radu Maricuţa pentru cel mai bun prieten al acestuia, Răzvan de la Giurgiu. Bruneta s-a lăsat purtată de val, urmându-şi glasul inimii. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat şi de ce nu a reuşit Radu cu niciun chip să o convingă pe Cruduţa să rămână a lui pentru totdeauna. (VEZI ŞI: Mărturii în premieră. Am aflat de ce îl obsedează fosta asistentă TV pe puştiul cu tată milionar: ”Cu 7 ani în urmă, Cruduţa l-a făcut bărbat!”)

Daniela Crudu părea că a dat peste bărbatul la care visa de mult timp, iar fostul ei şef, Dan Capatos, o şi vedea păşind alături de Radu Maricuţa la altar. Se pare că bruneta le-a dat ”filmul” peste cap tuturor, pentru că i-a spus ”Pa-pa” puştiului alături de care a trăit o vară tumultuoasă. Şi nu pentru oricine, ci chiar pentru prietenul lui cel mai bun, Răzvan de la Giurgiu. (CITEŞTE ŞI: Daniela Crudu, în vacanţă cu iubitul tinerel! Unde a dus-o Radu Maricuţa)

Daniela Crudu, împreună cu fostul iubit, Radu Maricuţa
Daniela Crudu, împreună cu fostul iubit, Radu Maricuţa

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat detalii incendiare ale triunghiului amoros Daniela Crudu – Radu Maricuţa – Răzvan de la Giurgiu.

Cea mai bună prietenă a brunetei ne-a dezvăluit că Daniela pusese capăt relaţiei cu Radu cu puţin timp înainte de a reveni în braţele lui Răzvan, cu care, surpriză, a avut o relaţie amoroasă în primăvară. Se pare că, de data asta, banii lui tati nu l-au ajutat pe Radu, care este fiul unuia dintre cei mai bogaţi primari din ţară. (CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV! Mesaje şocante! Iubitul părăsit i-a dat ultimatum Cruduţei: ”Dacă nu te întorci la mine, MĂ SINUCID!”)

”Daniela nu mai era cu Radu când a ieşit cu Răzvan. Se despărţiseră! Între Daniela şi Răzvan e poveste mai veche, ei au făcut şi Paştele împreună. Da, într-adevăr, a avut o discuţie mai aprinsă cu Radu, dar nu a ameninţat-o că se sinucide. Radu i-a zis mai multe chestii, dar, na, aşa e omul, la nervi spune multe. Daniela a rămas cu Răzvan, ei s-au văzut şi după. Danielei îi place mult de Răzvan, el e mai bărbat, nu ca Radu. Răzvan e mai mare, e de aceeaşi vârstă cu ea. Radu e copil, are 23 de ani, nu prea înţelege el ce se întâmplă. Şi-a schimbat şi numărul de telefon ca să scape de el, să taie răul din rădăcină. Daniela are nevoie de un bărbat care să o ţină mereu pe jar, să o surprindă mereu cu ceva nou, cu atitudine şi caracter puternic”, a dezvăluit cea mai bună prietenă a Danielei Crudu pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (VEZI ŞI: Primele imagini cu ”ex-ul” Roxanei Vancea şi al Mădălinei Pamfile, după 4 luni de arest pentru proxenetism. S-a întors în libertate… Loverboy-ul cu Ferrari, tovărăşeală la cafenea cu faimosul Nilă şi ”cancelarul” lui Gigi Becali)

„Radu e un copil, nu a putut să se ridice la nivelul meu”

Focoasa brunetă îşi trăieşte din plin viaţa şi se bucură la maximum de fiecare moment fără a se gândi prea mult la viitor. Cu toate astea, se pare că fosta asistentă TV încă mai speră că dragostea adevărată îi va surâde într-o zi.

”Dacă era dragoste adevărată nu făceam asta. Radu e un copil, nu a putut să se ridice la nivelul meu. Răzvan are afacerea lui, e pe cont propriu. Dacă era să fie dragoste, cred că am fi putut trece peste asta. Eu îmi doresc o relaţie deschisă cu un bărbat care să ştie să menţină aprinsă flacăra pasiunii. Oricum, m-am băgat într-o lume şi am o viaţă în care nu am ce face altfel. Asta e. Nu pot să mă cuminţesc dintr-o dată, să mă închid în casă şi să spun «GATA!». Poate să câştig la LOTO şi atunci asta e”, i-a mărturisit Daniela prietenei sale, cu o urmă de regret în glas. (CITEŞTE ŞI: VIDEO EXCLUSIV. Despărţire-şoc în showbiz: fosta asistentă „păcătoasă” l-a părăsit brutal pe fiul primarului multimilionar! Cruduţa s-a ”spart” la manele cu cel mai bun prieten al iubitului ei…)

Radu ar fi făcut o criză când a aflat că Daniela Crudu l-a părăsit

Un prieten din anturajul lui Radu a dezvăluit că acesta ar fi ameninţat-o pe Cruduţa că se sinucide dacă nu se întoarce la el: “Radu a fost şocat când a văzut ce s-a întâmplat între Daniela şi Răzvan, îi scrie non-stop şi o roagă să se întoarcă la el, ba chiar i-a dat ultimatum, i-a spus«Dacă nu te întorci la mine, mă sinucid». În toată povestea asta, el nu o vede vinovată pe ea, ci pe Răzvan, ameninţându-l  prin intermediul prietenilor comuni pe care îi au”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...