Adrian Mutu, dat în judecată în România de o italiancă: ”Mă acuză că…”

Autor: I.D.
Publicat: 11/03/2018 | 23:53

UPDATE, ORA 12:28 / Judecătoria Sectorului 1 i-a dat dreptate impresarei. Lucia Bianco îl poate executa silit pe Adrian Mutu, conform unei decizii dată de Tribunalul Florența și admisă inclusiv în România. În aceste condiții, Adrian Mutu este bun de plată.

———————————————————————

Adrian Mutu a fost acționat în instanță, la Judecătoria Sectorului 1, de către Lucia Bianco, un agent de jucători din Peninsulă. Italianca îl acuză că ar fi luat mai mulți bani față de cât i s-ar fi cuvenit în urma unei tranzacții cu un fotbalist. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Adrian Mutu a evoluat timp de 11 sezoane în Italia, considerat unul dintre cele mai puternice campionate din lume. Logic, în toată această perioadă, fostul căpitan al echipei naționale a legat anumite relații. Cu președinți de club, antrenori, jucători sau impresari. Ex-atacantul care are în CV formații precum Inter, Juventus și Fiorentina se confruntă, însă, cu o problemă. (VEZI AICI: SANDRA VA IZBUCNI ÎN LACRIMI CÂND VA AFLA CE VESTE A PRIMIT ,,BRILIANTUL”)

Lucia Bianco, un agent de fotbaliști din “Cizmă”, l-a dat în judecată în România pe Adrian Mutu. Dosarul a fost înregistrat pe 7 martie, la Judecătoria Sectorului 1. Italianca solicită executarea silită a actualului manager sportiv al FRF. La mijloc este o sumă de bani. Impresara și “Briliantul” au lucrat împreună la transferul unui fotbalist, iar fostul “tricolor” este acuzat că ar fi încasat un comision mai mare față de cât i s-ar fi cuvenit. (NU RATA: A RĂBUFNIT DUPĂ CE FIICA UNUI FOTBALIST CELEBRU I-A INSULTAT SOȚIA! )

“Este un agent de jucători, impresar. Am făcut împreună o tranzacție cu un jucător. Ea acum vrea bani. Am avut procente, iar acum mă acuză că mi-am luat mai mult de pe urma transferului unui jucător față de ea. Chestia este de vreo trei, patru ani. Un italian, l-am dus la Piacenza… Nici nu-mi mai aduc aminte numele lui. Nu știu ce sumă vrea, să mă uit și eu despre ce este vorba”, a spus Adrian Mutu pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Lucia Bianco a decis, astfel, să-și caute dreptatea la instanțele din țara noastră. Rămâne de văzut ce soluție vor da magistrații în acest caz. Adrian Mutu se confruntă cu o situație care nu este de neglijat, deși suma pe care ar datora-o nu ar reprezenta o problemă pentru ex-internaționalul român. Mingea este, însă, în terenul judecătorilor, care vor decide de partea cui este adevărul. (CITEȘTE ȘI: “Briliantul”, UMILIT DE FOSTA SOȚIE! ACEASTA A APELAT LA JUDECĂTORIE)

Și-a cumpărat, recent, mașină de 85.000 de euro!

Adrian Mutu o duce foarte bine din punct de vedere financiar. Este și normal dacă ținem cont că a jucat la echipe celebre din Europa, Fiorentina, Chelsea, Inter, Juventus și a strâns o grămadă de bani. Milioane de euro. De curând, oficialul de la forul de conducere al fotbalului românesc și-a înnoit parcul auto cu un Mercedes GLE 350 d, pentru care a scos din conturi nu mai puțin de 85.000 de euro. „Mi-am cumpărat mașina în urmă cu trei luni, am plătit 85.000 de euro pe ea. Sunt foarte mulțumit de ea, îmi doream de mult timp un astfel de automobil”, a dezvăluit Adi Mutu, pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...