Adrian Mutu, vizită la Mormântul Sfânt. Ce mesaj a transmis “Briliantul” din Israel

Publicat: 25/03/2018 | 14:06

România a învins, în deplasare, pe Israel, scor 2-1. Din delegația “tricolorilor” a făcut parte și Adrian Mutu. Managerul sportive al echipei naționale a profitat de ocazie și nu a ratat ocazia de a merge la Mormântul Sfânt.

Încântat de tot ce a văzut, Adrian Mutu a postat și un mesaj pe contul personal de socializare. De asemenea, fostul căpitan al reprezentativei României a postat și câteva imagini cu locurile sfinte pe care le-a vizitat.

„Mormântul lui Iisus Hristos din Ierusalim este singura relicvă materială a Învierii, unicul vestigiu al acestui eveniment fundamental al creștinismului-dacă excludem Giulgiul Sfânt, pe care o publicitate abulă îl învăluie astăzi într-o aură de mister. Sfântul Mormânt este locul săpat în stâncă, oferit de Iosif din Arimateea, unde a fost depus trupul răstignitului în seara de vineri și care, în dimineața Paștilor, a fost găsit gol de către Apostoli”, a scris Adrian Mutu pe Instagram.

Adrian Mutu, naș de botez!

Recent, Adrian Mutu și soția lui, Sandra, au participat la un mare eveniment. Cei doi au fost nașii de botez al copilului unui prieten apropiat al celui poreclit Briliantul.

Adrian Mutu nu a ratat ocazia de a felicita tinerii părinți și a postat pe Instagram o fotografie în care apar cei patru, cu zâmbetul pe buze. Adi îl ține pe copilașul proaspăt botezat cu grijă în brațe.

”Felicitări și să vă bucurați de darul prețios, Patrick, ce a apărut în viața voastră. Să fie sănătos și norocos”, a scris Adrian Mutu în dreptul imaginii.

După botez, patrecerea a avut loc la un restaurant de fițe din Capitașă, cu mulți invitați cunoscuți în lumea mondenă.

Naşul bebeluşului a fost îmbrăcat într-un costum elegant, iar naşa, Sandra, a strălucit într-o rochie de firmă şi care a făcut furori cu make-up-ul său.

Citește și...