Adriana Bahmuțeanu recunoaște că a fost bătută:”Nasul meu e tamponat de foștii mei soți.”

Publicat: 16/05/2018 | 11:20

De-a lungul vieții sale, Adriana Bahmuțeanu a trecut prin experiențe destul de neplăcute. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Iar printre ele se numără și intervențiile chirurgicale pe care a fost nevoită să le facă. (CITEȘTE ȘI: ADRIANA BAHMUȚEANU ÎMPLINEȘTE 44 DE ANI. MARA BĂNICĂ I-A FĂCUT O SURPRIZĂ NEAȘTEPTATĂ: „AM RÂS, AM PLÂNS, AM CONSOLAT-O LA TOATE DIVORȚURILE”)

Acum, Adriana Bahmuțeanu va fi nevoită să mai suporte încă o intervenție chirurgicală din cauza agresiunilor la care a fost supusă în timpul căsniciilor sale. (VEZI ȘI: ADRIANA BAHMUȚEANU SE ÎNTOARCE LA TV! A FĂCUT ANUNȚUL: „NOUL MEU PROIECT PRINDE VIAȚĂ!”)

„Eu sunt dependentă de tot felul de picături. Nu pot să respir. De la mai multe lovituri. Nu mai are rost, asta e viaţa. Îi mulţumesc şi pentru asta. S-a întâmplat. Am fost la doctor, aveam fractură de piramidă nazală. Asta e, s-a întâmplat. Nu cred că şi-a dorit neapărat lucrul ăsta. Şi-a cerut scuze, nu mai intru în detalii că sunt urâte. Şi cu soţul dinainte s-a întâmplat. Nasul meu e tamponat de foştii mei soţi. Nasul s-a vindecat între timp, dar s-a vindecat strâmb.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu în cadrul unei emisiuni TV.

Adriana Bahmuțeanu vrea să-și îndrepte nasul

Adriana este hotărâtă să se lase, din nou, pe mâna medicilor esteticieni. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR)

 „A avansat medicina. Grefa pe care ţi-o ia de la coastă nici nu se vede. E o operaţie deschisă de cinci ore. Nu am timp că m-aş fi operat de acum un an.”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Citește și...