Adriana Iliescu, sfat pentru fiica ei de 13 ani: „I-am spus să facă copii de tânără! Nu știe ce surprize îi aduce organismul!”

Autor: Angie Voicu
Publicat: 14/06/2018 | 08:41

Adriana Iliescu (80 de ani) a fost alături de fiica ei adolescentă, la primul ei examen important. Ea a însoțit-o pe Eliza (13 ani) la Evaluarea Națională și a așteptat cu sufletul la gură să afle cum s-a descurcat copila. Miercuri (13 iunie), adolescenta a susținut proba la matematică. Adriana Iliescu a condus-o pe fiica ei până la intrarea la școală. (Console si accesorii gaming)

Eliza a avut emoții mari, mai ales că nu prea îi place matematica, dar a fost susținută de mama ei. Fosta profesoară de limba română și-a ajutat fiica cu pregătirile pentru examenele de la Evaluarea Națională.  (Cele mai bune oferte laptopuri)

„Nu e pasionată de matematică. Ea vrea științe juridice, dar vreau să facă și filologia în paralel”, a declarat Adriana Iliescu pentru wowbiz.ro. Legat de faptul că este cea mai bătrână mamă din România, fosta profesoară a explicat că și-a dorit enorm să devină mamă și a făcut tot posibilul ca acest lucru să se întâmple.

Cu toate acestea, ea speră că Eliza va avea copii de tânără: „Nicio secundă din viața mea nu am crezut că nu o să am copil. Am știut că există metode. Metoda se aplică și la o femeie de 30 de ani, problema e dacă organismul ține sarcina. Ea e fericită că mama ei a făcut un record. I-am spus să fie atentă, să aibă copii de tânără, pentru că nu știe ce surprize îi aduce organismul. Ea nu ar fi mers la școală dacă nu vemean și eu cu ea. Mi-aș fi dorit să fie mai independentă”.

 

 

 

Citește și...