Adversari „grei” în play-off pentru FCSB și Universitatea!

Autor: Cristian P
Publicat: 04/08/2019 | 13:42
Adversari „grei” în play-off pentru FCSB și Universitatea!

Luni va avea loc tragerea la sorţi pentru play-off-ul Europa League şi Champions League, competiții în care România este reprezentată de FCSB, Universitatea Craiova și CFR Cluj.

FCSB şi Craiova nu vor avea deloc o misiune uşoară în tentativa de a ajunge în grupele Europa League. UEFA a anunţat posibilele adversare ale formaţiilor româneşti, în cazul în care acestea vor depăşi turul trei preliminar al Eeuropa League. FCSB va fi cap de serie, dar nu va fi protejată de posibile dueluri foarte tari.

În cazul în care vor accede în play-off-ul Europa League, cele două reprezentante ale României prezente în această fază a competiției nu vor avea o misiune mai uşoară, dimpotrivă.

Dacă pentru Universitatea Craiova era de așteptat ca posibilii avdersari să fie tari în cazul în care oltenii ajung în play-off-ul Europa League, în schimb nici cei de la FCSB nu pot fi foarte relaxți în cazul în care ajung în play-off. UEFA a anunţat şi posibilele adversare ale roş-albaştrilor, iar acestea nu sunt deloc variante uşoare. Cazul ideal pentru vicecampioana României ar fi să întâlnească echipa victorioasă din duelul Ventspils – Vitoria, în timp ce la polul opus s-ar afla AC Torino. În schimb pentru Craiova, cel mai comod adversar pare învingătoarea din duelul Sparta Praga – Trabzonspor.

Tragerea la sorți a play-off-ului Europa Legaue va avea loc astăzi la Nyon de la ora 14:30.

Posibilele adversare ale FCSB, dacă trece de Mlada Boleslav

Austira Viena (Austria) / Apollon Limassol (Cipru)

Midtjylland (Danemarca) / Rangers(Scoţia)

AC Torino (Italia) / Shakhtyor Soligorsk (Belarus)

Ventspils (Letonia) / Vitoria (Portugalia)

 

Posibile adversare ale formației Universitatea Craiova, dacă trece de AEK Atena

Sparta Praga (Cehia) / Trabzonspor (Turcia)

Luzern (Elveţia) / Espanyol (Spania)

Feynoord (Olanda) / Dinamo Tbilisi (Georgia)

AEK Larnaca (Cipru) / Gent (Belgia)

Citește și...