Al doilea incident la un mall din Constanţa. Tavanul s-a prăbuşit pe zeci de metri! Ce s-a întâmplat după

Publicat: 30/11/2017 | 22:46
Al doilea incident la un mall din Constanţa. Tavanul s-a prăbuşit pe zeci de metri! Ce s-a întâmplat după

Un incident a avut loc joi seară la mall-ul City Park din Constanţa, unde o bucată din tavan s-a prăbuşit. Tavanul s-a rupt în faţa unui magazin din incinta City Park Mall.

„În această perioadă, coordonăm o serie de lucrări de reamenajare a centrului comercial, iar incidentul s-a petrecut, după concluzia unei prime evaluări, în urma unui montaj instabil realizat de echipa contractată pentru aceste lucrări. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită Regretăm acest incident şi le cerem scuze clienţilor noştri pentru această situaţie de risc. Pentru noi siguranţa celor care ne trec pragul este mereu o prioritate, astfel că echipa noastră s-a mobilizat imediat pentru îngrădirea zonei şi securizarea clienţilor, precum şi reverificarea riguroasă a tuturor spaţiilor din cadrul centrului comercial. Mai departe, vom investiga cu atenţie cauza acestui incident şi ne vom asigura că toate măsurile ce se impun să fie luate,” au declarat la DIGI24 reprezentanţii mall-ului.

Tavanul s-a prăbuşit din senin la nivelul -1 al mall-ului. Deşi plafonul avea câteva zeci de metri pătraţi, din fericire, nu a lovit pe nimeni. În urmă cu două săptămâni, pompierii au intervenit la acelaşi mall, după izbucnirea unui incendiu. Zeci de oameni au fost evacuaţi atunci din sălile de cinema.

Citește și...