Alertă de cuplu-bombă! Raluca Podea + Cornel Oană. Ce mesaj de dragoste i-a trimis fosta logodnică a lui Pastramă ex-ului lui Brigitte

Publicat: 19/04/2019 | 13:42
Alertă de cuplu-bombă! Raluca Podea + Cornel Oană. Ce mesaj de dragoste i-a trimis fosta logodnică a lui Pastramă ex-ului lui Brigitte

Atunci când este vorba despre atracția dintre sexe nimic nu mai poate oferi motive de mirare. Totuși, în ceea ce privește showbizul autohton, surprizele se țin lanț. Un nou cuplu se profilează la ”orizont”, iar protagoniștii au în comun, în primul rând, faptul că s-au iubit cu foștii parteneri ai fiecăruia. 

Cornel Oană – fostul iubit al Brigittei Năstase – a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, ”lung prilej de vorbe și de ipoteze”. Dar nu aceasta este informația esențială. 🙂 Pe Instagram a apărut o fotografie în care Cornel Oană s-a fotografiat alături de un Cătălin Măruță zâmbitor. Bineînțeles, vizitatorii paginii s-au grăbit să lase comentarii și aprecieri, însă, printre ele, s-a strecurat și un mesaj absolut surprinzător.

Autoarea mesajului este nimeni alta decât… Raluca Podea, fosta logodnică a lui… Florin Pastramă, actualul iubit al Briggitei Năstase. Un adevărat lanț al slăbiciunilor… sentimentale.

Raluca Podea i-a oferit lui Cornel Oană un emoticon cu ochii acoperiți de două inimioare roșii. Iar ”alerta de cuplu-bombă” este, în astfel de condiții, pe deplin justificată.

Citește și...