Alertă în Ploiești! Un deținut a evadat din Penitenciar

Publicat: 26/06/2019 | 20:47

Un deținut, condamnat pentru furt calificat, care ispășea pedeapsa la Penitenciarul Ploiești, a evadat în timp ce lucra pe raza localității Posești, județul Prahova.

Potrivit reprezentanților Poliției Prahova, marți, în jurul orei 16.40, IPJ Prahova a fost sesizat de către reprezentanții Penitenciarului Ploiești că un bărbat care executa o pedeapsă privativă de libertate, în regim deschis, a plecat de la o societate comercială din comuna Posești, unde muncea, fără a mai reveni la penitenciar.

„În prezent, se desfășoară activități de căutare a numitului Bucur Florian Nicușor, în vârstă de 27 de ani, din județul Prahova. Bărbatul are 1,80 metri înălțime, statură atletică, păr șaten, ochi albaștri, frunte lată, nu poartă mustață, barbă rasă”, arată sursele citate.

Când a evadat, bărbatul era îmbrăcat cu tricou verde, pantaloni bluejeans albaștri trei sferturi, iar în picioare avea adidași albi, anunță polițiștii.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acestuia sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Bărbatul era condamnat la 4 ani și 4 luni de închisoare pentru furt calificat, fiind recidivist. El este închis din septembrie 2017.

Citește și...