Alex Velea, prima reacție după ce s-a anunțat că s-a despărțit de Antonia: „Să..”

Autor: A.N.
Publicat: 28/04/2020 | 17:02

Alex Velea, prima reacție după ce s-a anunțat că s-a despărțit de Antonia. Fanii s-au gândit imediat că artistul dă apă la moară speculațiilor apărute în ultimele zile.

În urmă cu câteva zile, Antonia a publicat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Alex Velea. Nimic suspect! Însă… descrierea de la poză i-a pus pe gânduri pe fanii celor doi. „Once upon a time, i love you, the end. My story”, a scris Antonia în mediul online.

Așa că o singură întrebare era pe buzele tuturor: s-a despărțit, oare, Antonia de Alex Velea? Imediat, artista și-a îndreptat ”greșeala” și i-a făcut o declarație de dragoste iubitului ei. Totuși… acum, la câteva zile distanță… Alex Velea s-a fotografiat fără Antonia. (CITEȘTE ȘI: ESTE KIM JONG-UN MORT SAU VIU?! ADEVĂRUL DESPRE FOTOGRAFIA DIN COȘCIUG)

Cântărețul a reușit, din nou, să dea apă la moară speculațiilor apărute recent. În poza publicată, Alex Velea apare alături de un prieten apropiat.

Alex Velea, alături de un prieten apropiat

Cu siguranță, însă, nu este nimic putred la mijloc! Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc și se susțin necondiționat așa că nu se pune problema unei despărțiri.

”De-asta am rezistat atât de mult timp împreună. El mă completează”

De altfel, Antonia a mărturisit că nu a mai simțit cu nimeni o asemenea chimie, precum este cea între ea și Alex Velea. (VEZI ȘI AICI: ANTONIA A IEȘIT DIN IZOLARE! GESTUL INCREDIBIL FĂCUT DE IUBITA LUI ALEX VELEA. A MERS LA…)

„Când sunt moleșită, leneșă, iar telecomanda este chiar alături, pe măsuța de lângă canapea, el tot se ridică și o ia pentru mine. Mă întreabă ce mi-ar plăcea să mănânc și, dacă îi răspund pui prăjit, zice „ok, dar îl facem la grătar, pentru că vrei să arăți bine la vară”. Îi propun să lăsăm copiii la părinții lui pentru câteva zile, e de acord, dar la nici o oră de când i-am lăsat îmi spune că-i e dor de ei și îi vrea înapoi.

Mă învață mereu să fiu mai bună. Dacă mă vede că am tendința să mă enervez, să fiu rea, mă oprește și-mi spune că mi se potrivește mai bine bunătatea, că asta e adevărata mea frumusețe. Mereu mă întreabă dacă mi-am sunat părinții… Și lista continuă. De-asta am rezistat atât de mult timp împreună. El mă completează și îi iubesc sufletul până la moarte. Niciodată în viața mea nu am simțit o asemenea chimie cu cineva. Sunt fericită să am o familie cu tine! Felul în care te uiți la copiii noștri îmi topește inima. Ești cu adevărat făcut să fii tată și încă unul al naibi de bun. Te iubesc”, a scris Antonia, răspunând, astfel, semnelor de întrebare pe care și le-au pus unii dintre internauți.

 

Citește și...