Alex Velea și Smiley s-au certat!? Ruby povestește ce s-a întâmplat între ei! De ce nu mai apar împreună

Publicat: 12/01/2019 | 11:38

“Smiley și Alex Velea s-au certat?” – este întrebarea care se află de ceva vreme în mintea și inimile fanilor celor doi cântăreți, care se bucură de o mare notorietate la noi. Între cei doi s-a legat o frumoasă prietenie, însă, în ultima vreme, ei nu au mai colaborat, nici nu au mai fost văzuți împreună și nu au mai făcut publice poze în care apar unul alături de celălalt. Ruby a povestit într-un interviu ce s-a petrecut, de fapt, între ei. 

Citește și: Ruby, mărturisire-bombă: “Sunt însărcinată”. Artista și-a mângâiat burtica: “Copilul pe care îl port în pântece…”

Alex Velea și Smiley s-au certat!? Ruby povestește ce s-a întâmplat între ei

Prietenia de pe scenă dintre Alex Velea și Smiley, dar și din afara ei pare să se fi stins din cauza afacerilor. Și asta după ce fostul prezentator de la “Acces Direct” s-a retras din “Hahaha Production” şi şi-a deschis propria casă de producţie, “Golden Boy Society”, unde colaborează cu tineri artiști, printre care se numără Mario Fresh și Lino Golden, cunoscuți drept “băieții săi adoptivi” și ai Antoniei. Într-un interviu sincer, Ruby a subliniat că, în ciuda acestei schimbări importante pentru cei doi artiști, “nu se poate vorbi despre o răceală între Alex Velea și Smiley”.

“«Ha Ha Ha Production» şi «Golden Boy Society» sunt la fel, două frăţii. Din «Ha Ha Ha» s-a născut «Golden Boy», care încearcă să aducă mai mulţi artişti. Nu se poate vorbi de o răceală între Alex Velea şi Smiley, deşi acum sunt două label-uri. Chiar sunt convinsă că nu s-a întâmplat asta, din moment ce studiourile «Golden Boy» vor fi în aceeaşi uzină”, a mărturisit Ruby pentru ziarulring.ro.

Citește și: Stupoare la Antena 1! Cu ce vedetă a fost înlocuit Alex Velea la “Acces Direct”

Antonia Iacobescu și Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foști soți au o dispută care durează de câțiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

Citește și...