Alexandra Constantin a murit într-un cumplit accident rutier! A pierdut controlul unui Mini Cooper în Sibiu

Autor: A. D.
Publicat: 28/01/2020 | 08:03
Alexandra Constantin a murit într-un cumplit accident rutier! A pierdut controlul unui Mini Cooper în Sibiu

Un cumplit eveniment  a avut loc pe Valea Oltului, o tânără scenografă din București  și-a pierdut viață într-un accident de mașină. Tânăra avea 31 de ani și colabora cu mai multe teatre din Sibiu și Buzău.

Teribilul accident s-a produs vineri seara, pe DN 7, în jurul orei 20:30, între satul Lazaret și comuna Boița din Sibiu. Alexandra se îndrepta spre Râmnicu Vâlcea, era la volanul unui Mini Cooper iar la o curbă periculoasă a piedut controlul mașinii și a intrat în parapetele din plastic ce separă sensurile de mers.

Din cauza impactului, mașina sa a fost aruncată pe contrasens și izbită violent de un alt autoturism, ce merge regulamentar, la volanul căriua se afla un bărbat de 33 de ani. Din păcate, pentru Alexandra impactul a fost fatal. A fost declarată decedată la locul accidentului.

O altă femeie, de 35 de ani, care se afla în cealaltă mașină prezenta răni grave și a fost dusă de urgență la spital.

„Alexandra va rămâne în amintirea tuturor”

Trecerea în neființă a scenografei a fost un șoc atât pentru familia fetei, cât și pentru colegii ei. Cei din teatrele pentru care lucra Alexandra au primit vestea ca un fulger. Tânăra semnase scenografi pentru mai multe piese foarte căutate de public.  Echipa Teatrului „George Ciprian” din Buzău a transmis condoleanțe familiei tinerei pe care toți colegii o îndrăgeau.

Directorul Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu, Constantin Chiriac a postat un mesaj în memoria Alexandrei pe pagina de Facebook.„ Alexandra Constantin, o foarte tânără scenografă a noii generații de artiști, a plecat prematur dintre noi, spre cer. Alexandra va rămâne în amintirea tuturor, prin lumile pe care le-a creat pe scenă, în teatrele din România. Sperăm ca de acolo de sus să deseneze o lume mai bună! Suntem cu gândul alături de familia îndurerată! Rămas bun, Alexandra! Drum cu lumină!”, a scris acesta.

Citește și...