Alexandra și Luiza chiar trăiesc?! Au apărut probe noi care „aruncă în aer” cazul Caracal

Publicat: 10/10/2019 | 11:53
Alexandra și Luiza chiar trăiesc?! Au apărut probe noi care „aruncă în aer” cazul Caracal

Cazul de la Caracal este departe de a se încheia, apar tot mai multe noutăți în ceea ce îl privește pe Gheorghe Dincă. Tonel Pop, avocatul familiei Melencu susţine că au fost descoperite probe noi, care va „arunca în aer” cazul Caracal. Este vorba de mai mulţi martori care au fost audiaţi.

„Au durat destul de mult audierile pentru că se conturează o rețea infracțională extraordinară a lui Dincă, sunt probe noi, au fost mai mulți martori audiați. Pot să vă spun că se conturează probe clare care aruncă în aer acest dosar atât de subțire”, a spus Tonel Pop.

Recent, a fost încheiată şi expertiza psihiatrică a lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii au ajuns la concluzia că acesta a avut discernământ în momentul comiterii faptelor pe care le-a mărturisit.

Gheorghe Dincă regretă că a fost prins

În ceea ce le privește pe cele două victime, criminalul a susţinut că le-a omorât şi a menționat că s-ar fi înțeles cu ele să întrețină relații sexuale contracost. Referindu-se la Luiza Melencu, bărbatul a spus că, deși s-ar fi înțeles cu el să facă sex, fata ar fi râs de el pe motiv că este gras și bătrân. Din acest motiv, ar fi lovit-o cu pumnul, iar ea ar fi murit pe loc.

Se pare că, la o primă vedere, medicii au conchis că lui Dincă i se pare firesc să omoare un om și că singurul său regret este faptul că a fost prins.

Citește și...