Alexandra Stan, primele declarații despre despărțirea de iubit: „Mă așteptam să se întâmple asta…”

Publicat: 24/05/2019 | 09:49

Alexandra Stan și iubitul ei, Bogdan, s-au despărțit după patru ani de relație. Artista a renunțat la visul American, iar acum lucrează intens pentru lansarea unei noi piese. Cei doi au rămas în continuare prieteni, iar interpreta are numai cuvinte de laudă la adresa celui care i-a fost alături în momentele dificile. 

„Nu mai am iubit, sunt single, dar sunt în relații foarte bune cu Bogdan. Ne înțelegem foarte bine, suntem prieteni. Împărțim custodia lui Hercules, pisoiul nostru. Deci suntem părinți, trebuie să ne înțelegem bine, avem un copil de crescut împreună. Nu mai suntem împreună de multe luni, dar nu am făcut publică despărțirea. A fost o perioadă mai grea, o lună sau două, după care m-am luat cu munca”, a declarat Alexandra Stan la „Vorbește lumea’.

Artista și-a reluat activitatea în București și chiar dacă nu a trecut ușor peste această despărțire, Alexandra vede lucrurile diferit și s-a axat în ultima perioadă doar pe muncă. Relația celor doi s-a terminat civilizat, iar acum îi leagă o prietenie frumoasă.

„M-am mutat la București, nu am mai stat deloc împreună. Noi am ajuns la o despărțire amiabilă. Ne așteptam cumva să se întâmple asta, pentru că noi suntem cumva prieteni. În ultima perioadă eram mai mult prieteni decât iubiți. Ne susținem în continuare unul pe celălalt. O să fie mereu prietenul meu cel mai bun. Și dacă o să mă căsătoresc cu un alt bărbat, Bogdan e Bogdan”, spune Alexandra Stan.

Citește și...