Alexandru Arşinel a chemat de urgenţă Salvarea: ”Au vrut să mă…”

Publicat: 14/11/2017 | 20:38

Alexandru Arşinel a avut probleme de sănătate în prima zi a săptămânii şi a chemat imediat Salvarea. 

Actorul a avut probleme cu tensiunea şi a apelat la ambulanţă. „Dimineaţă m-am trezit ameţit, cu puseu de hipotensiune. Aveam 9 cu 5. M-am simţit rău acasă şi a venit salvarea. Au vrut să mă interneze, dar am refuzat”, a spus acesta pentru Romania TV.

Şi soţia actorului nu stă prea bine cu sănătatea. „Sunt probleme pentru totdeauna. Sunt probleme pe care sperăm să le ameliorăm, dar sunt probleme. Soţia are un tonus extraordinar, iar noi, familia, deja ne-am inşurubat la această problemă care ne aşteaptă. Ne-am găsit puţină linişte pentru că între timp ne-am convins că trebuie să facem treaba asta şi să o facem cu dragoste şi prietenie şi oamenii pot să continue viaţa în condiţii mai dificile”, a declarat Alexandru Arşinel, la o emisiune tv.

„Nu sunt uşoare şi trebuie să lupţi ca să le depăşeşti şi mai ales ca să lupţi cu tine, ca să devii om, să nu devii jigodie la rândul tău”, a mai spus actorul.

Alexandru Arşinel este un actor român de comedie care a contribuit la teatrul de revistă, televiziune şi film. A studiat la IATC. În prezent este director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase” din Bucureşti. Alexandru Arşinel a primit titlul de „Cetăţeanul de onoare al Bucureştiului”.

Recomandarea CIAO.RO