Alexandru Cumpănașu, prima reacție după moartea copilei de 11 ani din Dâmbovița! Se schimbă tot ce știai

Publicat: 23/09/2019 | 09:28
Alexandru Cumpănașu, prima reacție după moartea copilei de 11 ani din Dâmbovița! Se schimbă tot ce știai

Alexandru Cumpănașu a reacționat dur în cazul copilei de 11 ani din Dâmbovița, care a fost găsită moartă ieri. În timpul declarațiilor tranșante, el a sublinitat că eforturile făcute de autoritățile din România, după ce a fost anunțată dispariția fetiței, nu au fost suficiente. În plus, unchiul Alexandrei Măceșanu a amintit și despre ancheta de la Caracal, unde au dispărut două fete: nepoata lui și Luiza Melencu.

Citește și: Răsturnare de situaţie: cine este criminalul Mihaelei Fieraru, fetiţa ucisă din Dâmboviţa

Alexandru Cumpănașu, prima reacție după moartea copilei de 11 ani din Dâmbovița

Tortura la care a fost supusă Mihaela Adriana Fieraru după ce a fost răpită de lângă școală și moartea ei violentă l-a revoltat enorm pe Alexandru Cumpănașu, care încearcă de două luni să afle adevărul despre dispariția nepoatei sale. Aflat în fața sediului BEC, el a vorbit despre drama care a adus din nou doliul în România.

Citește și: Chinuită și omorâtă în 30 de minute! Cum a fost ”vânată” fetița de 11 ani, din Dâmbovița, de către olandezul psihopat

“Este un caz care ar trebui să ne pună pe gânduri. Câți copii trebuie să mai moară? Câte fete mai trebuie să fie răpite și duse pe filiere arabe și în alte țări ca românii să se trezească? Cred că românii s-au trezit și cred sincer că astăzi, cei care au instituțiile în subordine nu au făcut nimic pentru a afla în două luni de zile pentru a afla ceva de Alexandra, despre Luiza, despre copilul ăsta care, iată, astăzi a decedat, violată… Oare câte lucruri trebuie să se mai întâmple pentru ca acest sistem să fie dărâmat? (…)”, a declarat Alexandru Cumpănașu azi-noapte în fața sediului BEC, unde și-a depus candidatura la alegerile prezidențiale.

Citește și: Criminalistul Tudorel Butoi, despre olandezul care ar fi ucis fetița de 11 ani din Dâmbovița: ”Neșansa acestui amețit este că acum avem cadavrul”

Mihaela Adriana Fieraru a fost filmată ultima dată în viață, vineri, 20 septembrie, la ora 17:19 – ea a fost surprinsă de una dintre camerele de supraveghere instalată pe școala în care învăța.

Citește și...