Răsturnare de situaţie: cine este criminalul Mihaelei Fieraru, fetiţa ucisă din Dâmboviţa

Autor: Keva Iosif
Publicat: 23/09/2019 | 08:03
Răsturnare de situaţie: cine este criminalul Mihaelei Fieraru, fetiţa ucisă din Dâmboviţa

Detalii șocante ies la iveală în cazul fetiței de 11 ani, din Dâmbovița, care a fost găsită moartă, după ce părinții au dat-o dispărută. Principalul suspect de comiterea crimei este un cetățean olandez despre care spun surse din anchetă că ar fi venit special în România ca să ”vâneze fetițe”. Cu toate astea, după primele audieri bărbatul a fost eliberat, iar acesta a părăsit țara! 

Olandezul bănuit care ar fi ucis-o pe micuța Adriana ar fi venit din București ca să o răpească pe fetiţa de 11 ani. Bărbatul suspectat de crima de la Gura Şuţii (Dâmbovița) avea un apartament închiriat în Capitală şi a venit cu o maşină, de asemenea închiriată, tot de la Bucureşti. La volanul acesteia a plecat pe DN7, spre Piteşti şi se pare că a urmărit copile în preajma unităţilor de învăţământ.

Acesta ar fi venit în România special pentru a „vâna” fetiţe, spun surse din anchetă, care au dezvăluit mai multe detalii teribile despre presupusul autor al faptei. Sunt suspiciuni că fetiţa a fost bătută şi violată, înainte de a fi ucisă. Ea a fost găsită înfăşurată în celofan şi foarte probabil a fost sugrumată.

Vineri, Adriana i-a ieşit pur şi simplu în cale, mergea singură spre casă pe marginea drumului. Maşina în care se presupune că era suspectul a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Cu toate că este suspect principal în acest caz, olandezul a fost lăsat în libertate, iar acesta a părăsit deja teritoriul României.

 

 

 

 

Citește și...