A murit pilotul Alexandru Trandafir. Știrea care a creat confuzie: fostul soț al prezentatoarei TV Teo Trandafir are același nume și este tot pilot

Autor: A.N.
Publicat: 23/01/2020 | 18:48
A murit pilotul Alexandru Trandafir. Știrea care a creat confuzie: fostul soț al prezentatoarei TV Teo Trandafir are același nume și este tot pilot

UPDATE: A murit pilotul Alexandru Trandafir. Știrea care a creat confuzie: fostul soț al prezentatoarei TV Teo Trandafir are același nume și este tot pilot.

Moartea pilotului Alexandru Trandafir a fost anunțată în privat pe un grup destinat angajaților Tarom. Confuzia cu fostul soț al lui Teo Trandafir a survenit în urma asemănării numelor celor doi piloți, iar cei de pe grup au transmis informația mai departe. 

Ulterior, site-ul stiritv.ro și-a asumat confuzia și a explicat că a fost vorba despre o eroare.

„Dragi colegi, pe site-ul nostru s-a strecurat o informație greșită, AleCSandru Trandafir, soțul lui Teo Trandafir NU a decedat. Confuzia a pornit de pe grupul intern de comunicare al companiei Tarom unde s-a crezut inițial ca cel plecat dintre noi este fostul soț al doamnei Trandafir. Situatia reala este ca a murit AleXandru Trandafir nu AleCSandru Trandafir, ambii find piloti. În cele din urmă STIRI TV a reușit să ia legătura cu familia fostului soț al doamnei Trandafir și aceasta ne-a confirmat că este vorba de o confuzie de nume. Ne cerem scuze pentru situatia creată”, se arată într-un comunicat transmis de stiritv.ro.

………………………………………………………….

Alexandru Trandafir, fostul soț a lui Teo Trandafir a încetat din viață potrivit unei informații din interiorul companiei Tarom unde acesta era pilot. Teo Trandafir a fost căsătorită cu Trandafir în perioada 1990 – 1996.

”Dragi colegi aviatori, cu deosebită durere și tristețe în suflet vă anunțăm pe această cale că a plecat dintre noi colegul nostru, Alexandru Trandafir, fost pilot Tarom. Pentru cei care doresc să-l însoțească pe ultimul său drum, slujba de înmormântare va avea loc vineri, 24 ianuarie, ora 10. în București la Cimitirul Giulești Sărbi. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris un coleg de-al lui Alexandru potrivit stiritv.ro.

Teo Trandafir a incercat intotdeauna sa isi tina viata privata departe de ochii curiosilor. Nu multi cunosc detalii despre cine a fost primul sot al prezentatoarei TV. Alexandru Trandafir si a lucrat impreuna cu Adrian Iovan, fostul sot al Romanitei Iovan.

Desi au divortat in urma cu 23 de ani, vedeta TV a pastrat numele primului ei sot. Cei doi au fost casatoriti in perioada 1990-1996. Teo Trandafir nu a dorit sa isi pastreze numele de fata, Uta Teodora Virginia. După divorț, Alexandru Trandafir și-a refăcut viața.

”Era un om exceptional, bine, este si in continuare exceptional doar ca formatia lui este una precisa ca zona, la vremea respectiva el cadru militar, eu smulsa in 10 directii, o apucata in incercarea de a-mi mentine echilibrul intr-o lume in care nu e nici mila si nici repere, nu avea cum sa functioneze, chiar daca atractia, fascinatia tocmai de aici venea, din faptul ca aveam senzatia ca ne completam.

Asa cum se intampla in viata, lucrurile care te determina sa faci niste alegeri, se transforma in unele argumente pentru care desfaci acele alegeri. S-a ajuns exact in momentul in care libertatea mea si felul de a sintetiza iute s-a transformat intr-un defect. Si am zis gata, ca oamenii civilizati, nu ne-am deranjat intre noi, eu apucasem sa ma lansez, a avut onoarea si decenta de a ma lasa sa ii port numele.”

Copilul meu poarta acelasi nume ceea ce mi se pare o dovada de respect, asta pentru ca vibratia numelui este cea care iti defineste existenta. Eu nu stiu sa ma cheme altfel. Pe mine inainte ma chema ca pe tata, Uta. Acum la 49 de ani, maine, poimaine nu mai tin minte numele de atunci pentru ca nu il mai port demult”, povestea Teo Trandafir, în urmă cu câțiva ani, pentru CIAO!

Alexandru Trandafir a murit

 

 

Citește și...