Alina Bica a intrat in barlogul lupoaicelor! Fosta sefa antimafia de la noi traieste un cosmar la puscaria de femei

Publicat: 12/04/2015 | 19:17
Alina Bica a intrat in barlogul lupoaicelor! Fosta sefa antimafia de la noi traieste un cosmar la puscaria de femei

Alina Bica, fosta sefa DIICOT din Parchetul General, traieste un adevarat cosmar la Penitenciarul de Femei Targsor, acolo unde a fost mutata din Arestul Politiei Capitalei.

Unele dintre detinutele de acolo nu o vad cu ochi buni, avand in vedere ca mare parte din dosarele acestora au fost facute de directia pe care a condus-o Bica. Fosta sefa antimafia se afla in arest de mai multe luni si a fost trimisa in judecata alaturi de Dorin Cocos, Alin Cocos si fostului ministru al Economiei Adriean Videanu. Ea a fost mutate recent la Targsor, iar aici traieste clipe de cosmar.
Potrivit surselor noastre, fosta sefa DIICOT este tinuta in carantina si este izolata de ceilalti detinuti, si asta pentru ca i s-a pus gand rau. “Multe dintre detinutele de la Targsor au ajuns in puscarie dupa ce procurorii DIICOT le-au acuzat de diferite fapte, iar acum vor sa se razbune. Cand au aflat ca Alina Bica a ajuns acolo, au strigat de bucurie. Au zis ca trebuie sa-i dea o lectie de bun venit”, au declarat sursele noastre.

targsor

Potrivit acestora, atunci cand Bica este scoasa in curte, celelalte femei incep sa tipe la ea si sa-i spuna lucruri care nu pot fi reproduse. Gardienii inceraca sa o protejeze, fiind constienti ca daca ajunge in mijlocul celorlalte puscariase, va fi rau pentru ea.

Judecata in doua dosare

Alina Bica este inchisa la Penitenciarul de Femei Targsor
Alina Bica este inchisa la Penitenciarul de Femei Targsor

Alina Bica a fost trimisa in judecata in doua dosare in care este acuzata de fapte de coruptie. Intr-unul din cazuri este acuzata ca ar fi aprobat o despagubire supraevaluată cu saizeci de milioane de euro, pentru care ar fi primit un teren la Snagov. In al doilea dosar, procurorii DNA spun ca, printre altele, Alina Bica ar fi luat mita ca sa intervina in favoarea lui Ovidiu Tender si a lui Adriean Videanu, in dosarele instrumentate de DIICOT, care la vremea respectiva era coordonata chiar de ea.
 

Citește și...