Alina Vidican, supărată foc după ce a aflat că Valentina Pelinel ar fi din nou însărcinată cu Borcea

Publicat: 07/09/2018 | 07:41

Vestea că Valentina Pelinel ar putea fi din nou însărcinată cu Cristi Borcea a făcut-o pe Alina Vidican să-și iasă din minți. Potrivit apropiaților ei, ea spera ca fostul ei soț să nu mai facă un copil cu „rivala” ei.

În ultima vreme, în presă s-a speculat faptul că Valentina Pelinel ar fi iar însărcinată. Alina Vidican nu a fost deloc încântată că rivala ei o va „egala” în această privință, ea având, la rândul ei, doi copii cu fostul boss de la Dinamo. De ceva vreme se vorbește și de o posibilă nuntă, dar Cristi Borcea și Valentina Pelinel nu au confirmat deocamdată nimic. Alina Vidican ar fi sperat să fie ultima soție a lui Cristi Borcea, spun surse apropiate de ea. (Citește și Cum mai arată Alina Vidican, la mai bine de doi ani de la divorțul de Borcea)

„Din momentul în care a aflat că Borcea vrea să divorțeze de ea pentru că Valentina era însărcinată, Alina nu a mai fost atât de supărată. Nimic nu a liniștit-o, ea plângând de supărare. Se simte, încă o dată, trădată, simte că a fost uitată complet de Cristi Borcea. E clar, nu va mai veni în România în perioada următore, până nu se va convinge că ea chiar mai contează pentru Cristi, măcar ca mamă a copiilor lor”, a declarat un apropiat al familiei pentru wowbiz.ro.

 

Citește și...