Am aflat cui i-a făcut milionarul capul mare. A combinat-o pe fosta ”noră” a şefului de la Ligă!

Publicat: 18/06/2016 | 00:00

Uneori, cititorii noştri sunt mai ziarişti decât noi. S-a întâmplat şi ieri, când, datorită unor informaţii primite pe pont@cancan.ro, am aflat cine e misterioasa blondă care i-a sucit minţile ca spaghetele pe furculiţă miliardarului Dan Nicorescu.

ASE, cimitir al bogăţiei unor domni
 
Pe domnişoară o cheamă Camelia Ghiţuleanu, are 23 de ani şi este una dintre vinovatele că bila de pe ASE nu a căzut, încă. Ca orice tipă semipopulară în liceu care alege o facultate pentru că e la modă, nu pentru că ar ajuta-o cu cu ceva în viaţă, Camelia a optat pentru secţia de Relaţii Internaţionale, unde în timpul facultăţii era o prezenţă mai degrabă fadă, conform spuselor foştilor colegi.
 
Dovada cea mai bună că REI-ul de la ASE te-ajută în viaţă doar cât să înţelegi ce bine ar fi să ai bani este că, iată, Camelia şi-a găsit un job unde CV-ul nu a contat foarte tare: acela de gagică de milionar bătrân.
 
Bravo, fată! Să moară de ciudă fraierele alea cu iubiţi tineri, frumoşi şi rupţi în fund, nu alta!
 
Ex-nora mahărului de la LPF
 
Interesant este că domnişoara Ghiţuleanu nu este la prima cucerire mondenă. O perioadă, ea a fost iubita fiului lui Gino Iorgulescu, boss-ul de la Liga Profesionistă de Fotbal. 
 
Nu e exclus ca, venită din tumultul unei relaţii cu Iorgulescu junior, tânăra chiar să aprecieze un prânz tihnit, exagerat de tihnit, de vreo 7 ore, cu un milionar al cărui metabolism este mult mai lent, pe măsură ce se apropie de repausul final.
Hai, domnu’ Nicorescu, c-am glumit! Sunteţi tânăr şi vă ţineţi bine, că doar nu degeaba veniţi la bustul gol pe la terase prin centru. Ce n-am dat şi noi s-avem burtica aia fermă, eheee!
 
Ana Manole
Citește și...