Acasă » Exclusiv » Am pus mâna pe SMS-urile otrăvite dintre celebra blogeriță și avocata OTV acuzată de furt!

Am pus mâna pe SMS-urile otrăvite dintre celebra blogeriță și avocata OTV acuzată de furt!

De: Răzvan Scarlat 25/01/2019 | 22:54

S-a aprins războiul din lumea bună. Am pus mâna pe SMS-urile otrăvite dintre celebra designeriță Adina Banea și Carmen Păștin, avocata OTV-ului, care este acuzată de furt. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, conversațiile dintre cele două părți.

Adina-Claudia Banea, o blogeriță și, în același timp, o designeriță cunoscută, le acuză pe Carmen Păștin, avocata OTV, și pe fiica acesteia, Andreea-Simona Stroe, că i-au sechestrat bunuri în valoare de 250.000 de euro. Acuzatele, la rândul lor, sunt celebre.

(VEZI AICI: BRIGADA CARE L-A JEFUIT PE JOSHUA DE 1.000.000 € I-A SPART VILA ȘI FOSTULUI PRIM-MINISTRU STOLOJAN)

Numele lor au apărut în dosarul penal al lui Adrian Năstase, în numeroase denunțuri la DNA, în tunuri imobiliare de milioane de euro, dar și în cazul retrocedării averii familiei Șuțu. Cert este că între Adina Banea și Carmen Păștin nu mai există cale de împăcare. Iar mărturie stau ultimele discuții pe care le-au purtat, recent, prin SMS.

Carmen Păștin i-ar fi amenințat copilul!

Scandalul dintre cunoscuta blogeriță și avocata OTV-ului a luat amploare după articolul publicat în exclusivitate AICI.

Carmen Păștin: “Următorul articol o să apară cu Tania plătită de tine la show cu 2.000 de euro. Îți aduci aminte de Tania? Măcar eu o să spun un adevăr. La fel i-am dat și copilului tău mesaj aseară să afle ce mamă are. Și o să citească peste 10 ani în ziare de mama lui. O zi minunată

Adina Banea: Dar ce-o zice lumea ori presa de faptul că amenințați un copil de 13 ani? Următoarea plângere va fi la autoritatea competentă ce ține de abuzuri grave aduse copiilor. P.S. În viața personală fac tot ce-mi place, nu reprezintă vreo infracțiune. Cu furtul pe timp de noapte, cu falsul în înscrisuri ori în declarații, însă, cum rămâne?

Carmen Păștin: Femeie, te caută poliția, eu astăzi am dat declarații! Du-te la medic, înainte să mergi la avocat. De luni punem în executare contractul! Dă banii furați de la stat și apoi vorbim! Te-ai făcut de râs cu scaunul ginecologic! Au sunat vecinii la poliție!

(CITEȘTE ȘI: ”TATAIE” DE LA METROU ARE O VILĂ CÂT UN BLOC ÎN ZONA DE LUX DE CAPITALEI)

Adina Banea: Este clar că nu ajungem la nicio concluzie. Hoțul este hoț până la capăt, se dovedește încă o dată

Carmen Păștin: Cum a fost la nunta din Gorj când te-ai îmbătat și ai căzut în piscină?! Doar ce am primit filmarea!

Adina Banea: “Credeți că o beție despre care habar nu am oricum are vreo relevanță în comparație cu furturile mârșăvești pe care le faceți dumneavoastră?

Adina Banea: Ați furat două cutii mari. Cu hârtie igienică, șervețele de șters pe mâini. Ați mai furat doi saci mari de bunuri de menaj. Două aspiratoare, unul descompletat”.

Da, amenință presa, amenință polițiștii, amenință judecători. Fură utilaje Start Up, săpunuri și mături, se dă moștenitoarea lui Șuțu în fapt se șterge la f*** cu hârtia igienică furată de la chiriași. Nu pot accepta că niște escroace se spală cu săpunurile mele, își fac curat folosind articolele mele speciale de menaj, mătură casa cu mătura mea cumpărată de pe Amazon, îmi vând utilajele cumpărate prin Start Up, proiecte pentru care muncesc de doi ani, se îmbracă în hainele gândite și realizate de mine personal, își primesc musafirii stând în fund pe canapelele mele, își piaptănă părul apoi uitându-se în oglinzile mele, iar eu în tot acest timp să nu pot face nimic. Este absurd”, a spus Adina Banea pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Acuzații dure și pe Facebook!

Clanul Stroe-Păștin-Bistriceanu, care se spală cu săpunurile mele bio Irin Van Hantverk, care își face curat prin casă folosind articolele mele speciale de menaj Kimikar, ce își mătură casa murdară cu  mătura mea cumpărată de pe Amazon, care îmi fură bunuri personale, până și hârtia igienică, dar și ale societăților mele, amenințându-mă apoi cu vânzarea lor, asupra cărora nu are nici cel mai mic drept, utilajele cumpărate prin Start Up, proiecte pentru care muncesc de doi ani, aceste escroace ce se îmbracă în hainele mele, gândite și realizate de mine personal, care își primește musafirii stând în fund pe canapeau mea galbenă, care își piaptănă părul apoi uitându-se în oglinzile mele mari și frumoase, au tupeul și nerușinarea nemărginită de a-mi amenința copilul, ce are doar 13 ani.

Ce facem dragii mei în această situație? Cum și cine apără drepturile unui copil traumatizat de către o infractoare hoață? Și de către tot neamul acesteia mizer?

Femeia care își folosește proprii copii în săvârșirea infracțiunilor de care tot povestim de vreo două zile încoace, Clanul Escroacelor ce au furat și înșelat bătrâni aflați în ultimul stadiu, Clanul Escroacelor din George Călinescu 44, acest Clan intrigat probabil că toate acțiunile ori mai degrabă infracțiunile lor au devenit publice și în CANCAN, amenință un copil de 13 ani, pe mine apoi cu nu știu ce show-uri aberante, ce încearcă să devieze subiectul principal al poveștii noastre.

Doamnă Păștin, ori doamnă Stroe, haideți să ne vedem pe un post de televiziune și să dezbatem toate aceste concursuri de infracțiuni, ce ziceți? Haideți să povestim la un poligraf în direct faptele noastre și nu să amenințăm copii de 13 ani cu lucruri irelevante.

Haideți să păstrăm un ton matur al discuției noastre și concludent, haideți să nu ne abatem de la fondul problemei, zic.

Eu vă acuz de furt calificat. Eu vă acuz de fals în înscrisuri sub semnătură privată. Dumneavoastră cum vă apărați? Cum demontați adevărul meu? Asta aștept să vorbim în mod public.

PS: Iar în viața personală, fac tot ce îmi doresc. Nu constituie nicio infractiune. Cu furtul cum facem, însă?, a scris Adina Banea pe pagina de Facebook.

(NU RATA: AICI ȘI-A GĂSIT SFÂRȘITUL ANDREI GHEORGHE! IMAGINI CU VILA DE 400.000 €)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Vremea îi surprinde și meteorologi. Ce se întâmplă în următoarele 24 de ore
Vremea îi surprinde și meteorologi. Ce se întâmplă în următoarele 24 de ore
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Care este, de fapt, relația dintre Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, Marcela Fota, dincolo de scenă: ”Ne completăm una pe cealaltă”
Care este, de fapt, relația dintre Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, Marcela Fota, dincolo...
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru că este o minune lăsată de la Dumnezeu pe pământ”
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...