Brigada care l-a jefuit pe Joshua de 1.000.000 € i-a spart vila și fostului prim-ministru Stolojan + ce legături au spărgătorii de case cu familia Becali

Publicat: 23/01/2019 | 23:04

Am aflat povestea hoților care l-au “executat” pe cel supranumit “Regele vieții de noapte” din România. Brigada care l-a jefuit pe Joshua Castellano de 1.000.000 de euro i-a spart vila și fostului prim-ministru Theodor Stolojan. Clanul din Pantelimon a înstrăinat deja ceasurile furate din seiful patronului de la Bamboo. În plus, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă și ce legături ar avea spărgătorii de case cu familia Becali.

Casa lui Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo, a fost spartă în noaptea de 22 spre 23 decembrie 2018. Printre altele, hoții au sustras o casetă de valori în care erau bijuterii, ceasuri și bani cash. În total, o pagubă de peste un milion de euro!

(VEZI AICI: CE ASCUNDEA DE FAPT JOSHUA CASTELLANO ÎN SEIFUL FURAT DIN VILA LUI)

Prăduitorii au acționat, cel mai probabil, într-un grup mai mare, altfel nu se explică cum au putut să fure cam tot ce le-a picat în mână. Practic, i-au golit casa italianului! Evident, primul lucru pe care l-a făcut Joshua Castellano a fost să sune la Poliție. Anchetatorii au fost la fața locului, au adunat date și au preluat probe care să-i conducă spre făptași.

Astfel că, miercuri, poliţiştii din Capitală au făcut şase percheziţii la domiciliile unor persoane suspectate că ar fi spart casa lui Joshua Castellano, de unde ar fi sustras o casetă de valori. Oamenii legii au descins inclusiv în comuna Pantelimon, fiind vizați patru bărbați recidiviști.

(CITEȘTE ȘI: EDI CHIORU AL LUI TICUŢĂ & JOSHUA CASTELLANO AU BLOCAT STRADA LUI IOHANNIS)

Și-au recunoscut fapta! Ce se întâmplă cu bijuteriile și ceasurile furate?

Ulterior, în fața anchetatorilor, la audieri, au ajuns trei bărbați, unul în vârstă de 46 de ani și doi de 40 de ani. În urma perchezițiilor domiciliare au fost ridicate sume de bani și au fost indisponibilizate și două autoturisme. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, complicitate la furt calificat și tăinuire.

Conform surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, cei trei hoți care au fost audiați au recunoscut, fără să stea prea mult pe gânduri, că au participat la spargerea casei lui Joshua Castellano. Întrebați unde sunt ceasurile și bijuteriile, infractorii au spus că acestea nu mai pot fi recuperate deoarece au fost vândute, în străinătate, de cel de-al patrulea făptaș! Care nu a fost și el ridicat pentru că, încă, se află peste hotare.

Hoții sunt din comuna Pantelimon și fac parte din clanul Mogoș. Potrivit informațiilor noastre sunt “lupii tineri” din gruparea infracțională. În prezent, garda veche se află în penitenciar, după ce i-a spart casa lui Theodor Stolojan, fostul prim-ministru al României. De precizat că liderul clanului Mogos este apropiat de frații Sile și Nuțu Cămătaru.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină la curent cu desfășurarea acestui dosar!

Vărul lui Gigi Becali, membru al clanului Mogoș?!

De-a lungul timpului, clanul Mogoș a spart doar locuințe de lux. Spre exemplu, pe 28 decembrie 2013, Teodoris Manole, zis Doris, Alexandru Constantin Roşu, Matei Burcea şi Cristian Dumitru au spart casa lui Theodor Stolojan. Aceştia au reuşit să fure din casa europarlamentarului 10.000 de euro şi bijuterii din aur, prejudiciul total fiind evaluat la 11.000 de euro.

Manole Teodoris, zis Doris, ar fi chiar un văr al lui Gigi Becali. El este cel care a denunţat-o, în noiembrie 2015, pe judecătoarea Geanina Terceanu, arestată și, ulterior, condamnată pe motiv că ar fi luat mită în “Dosarul Transferurilor”.

Garda veche a clanului Mogoș, din care fac parte cei patru hoți amintiți mai sus, ar fi spart, în total, 46 de locuințe, prejudiciul total fiind estimat de anchetatori la suma de 451.044 lei şi 68.000 de euro.

(VEZI AICI: TEMUTUL ”CROCODILU” S-A ÎNSURAT DUPĂ GRATII CU O ANGAJATĂ A PENITENCIARULUI)

O altă victimă a hoţilor a fost şi un judecător de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. De asemenea, numai din locuinţa unui cetăţean de origine iraniană, cei doi au reuşit să plece, la data de 12 octombrie 2014, cu un kilogram de aur, 1.500 de euro şi 1.200 de lei, prejudiciul fiind estimat undeva la 30.000 de euro.

Nu scapă de probleme: în 2017 i-a ars clubul Bamboo!

În ianuarie 2017, Clubul Bamboo, deținut de Joshua Castellano,  a ars din temelii. Din localul exclusivist nu mai rămăsese decât un morman de fiare, moloz și cenușă. Câteva sute de persoane se aflau în club în momentul izbucnirii incendiului. Din fericire, nimeni nu a murit, dar 44 de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale. (NU RATA: PRIMELE IMAGINI CU BOSSUL BAMBOO, DUPĂ DEVASTATORUL INCENDIU)

Joshua Castellano nu s-a lăsat doborât și a reconstruit clubul de la zero.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...