EXCLUSIV: Primele imagini cu bossul BAMBOO, după devastatorul incendiu. Super supărat, şi-a luat nepotul şi…

Publicat: 23/01/2017 | 23:23

Duminică, a doua zi după teribilul incendiu care a făcut înconjurul mass media, CANCAN.RO a obţinut imagini în premieră cu proprietarul BAMBOO, italianul Joshua Castellano şi familia sa, la mall.

Vizibil îngândurat, Joshua era la mall Băneasa împreună cu nepotul său Vicenzo Castellano –  cunoscut mai ales prin faptul că a fost căsătorit cu Antonia, actuala parteneră a lui Alex Velea – şi o femeie. Mergeau prin mall încet, unii lângă alţii, fără să îşi vorbească. Se vedea cu ochiul liber că Joshua cel puţin era foarte apăsat, foarte marcat, evident faţă de cele petrecute. Tăcutul grup a intrat la cinema, la sala VIP, la  “Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage”, un film de acţiune cu Vin Diesel.
 

Ciro a fost la film cu fostul soţ al Antoniei, Vincenzo
Ciro a fost la film cu fostul soţ al Antoniei, Vincenzo

Faptul că după nenorocirea de la Bamboo, nu a existat nici o pierdere de viaţă omenească e un noroc, dar totodată şi un merit al personalului care cum necum a reuşit evacuarea sutelor de tineri. Atitudinea afectată a lui Joshua însă vine în mod clar de la şocul situaţiei şi ineditului situaţiei: să îţi vezi a doua oară în aproximativ zece ani cum absolut toată afacerea, toată munca ţi se face scrum complet… Şi vorbim de cea mai complexă investiţie în nightlifeul românesc de cel puţin câteva milioane de euro. O investiţie care – lăsând la o parte toată discuţia autorizărilor care este strict treaba autorităţilor – a pus Bucureştiul pe harta turismului de weekend, la propriu. Clienţii Bamboo erau în preponderenţă străini veniţi pentru distracţie.

Toată nebunia, a două oară să fie scrum complet cel mai mare club de noapte din România, e clar că nu e în regulă: blestem sau mână criminală, asta e întrebarea la care anchetatorii vor răspunde cu siguranţă.

Costi Silinescu

Citește și...