Home » Cancan » O blogeriță & designeriță celebră le acuză pe avocata OTV și pe fiica acesteia că i-au sechestrat bunuri de 250.000 €!

O blogeriță & designeriță celebră le acuză pe avocata OTV și pe fiica acesteia că i-au sechestrat bunuri de 250.000 €!

De: Răzvan Scarlat 24/01/2019 | 22:51

Adina-Claudia Banea, o blogeriță și, în același timp, o designeriță celebră, le acuză pe Carmen Păștin, avocata OTV, și pe fiica acesteia, Andreea-Simona Stroe, că i-au sechestrat bunuri în valoare de 250.000 de euro. Acuzatele sunt celebre. Numele lor au apărut în dosarul penal al lui Adrian Năstase, în numeroase denunțuri la DNA, în tunuri imobiliare de milioane de euro, dar și în cazul retrocedării averii familiei Șuțu. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a pregătit o mega-exclusivitate!

Scandalul a început pe 7 decembrie 2018. Adina-Claudia Banea a închiriat o vilă aflată pe Strada George Călinescu 44 din București, unde avea în plan să-și deschidă un atelier de croitorie. “Contractul a fost transmis semnat de către mine în original, în trei exemplare, prin Osman Ikbal-Anber, șofer angajat al unei dintre societățile noastre, în forma agreată de ambele părți. S-a consemnat că plata se va efectua pe 15 decembrie, după branșarea vilei la curent electric, dată la care să se semneze, de altfel, și procesul-verbal de predare-primire”, și-a început cunoscuta designeriță povestea.

(VEZI AICI: BRIGADA CARE L-A JEFUIT PE JOSHUA DE 1.000.000 € I-A SPART VILA ȘI FOSTULUI PRIM-MINISTRU STOLOJAN)

Contract valabil pe trei ani

Până la data mai sus amintită, Adina Banea s-a angajat să achite 5.800 de euro, o lună de chirie, plus încă una garanție. Contractul era valabil pe o perioadă de 36 de luni (15.12.2018 – 14.12.2021). Prin Start Up Nation, prin fonduri UE, celebra blogeriță a achiziționat mai multe bunuri, ce urmau să fie utilizate în respectiva afacere.

“Pe 12 și 13 decembrie am transportat complet bunurile mobile în noul spațiu de lucru situat în Strada George Călinescu nr. 44. Țin să precizez că tot ce am depozitat în respectivul imobil, aici incluzând bunuri mobile, stocuri de marfă, depășeau cu ușurință suma de 200.000 de euro”, ne-a declarat Adina Banea.

La doar câteva ore distanță, avea să înceapă, cu adevărat, calvarul pentru cunoscuta designeriță. Aceasta susține că Andreea Stroe și mama acesteia, Carmen Păștin, i-ar fi sechestrat bunurile în valoare de aproximativ 250.000 de euro.

“Pe 13 decembrie, seara, s-a schimbat cheia imobilului, la cererea proprietarei, iar ea a primit un exemplar de chei. Apoi, pe 14 decembrie, Stroe Andreea Simona, fără niciun drept, fără temei legal, fără a se ajunge măcar la termen scadent de plată, fără notificare în prealabil, fără a beneficia de sentință judecătorească ori de vreun sechestru asigurator, a produs prima infracțiune. A violat sediul social și a sechestrat bunurile mobile, în mare bunuri achiziționate prin Start Up Nation, prin fonduri UE. Bunuri ce, repet, au un caracter special. Nu se execută silit, nu se gajează, nu se vând. Stroe Andreea Simona a fost informată de acest lucru”, a declarat Adina Banea pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Adina Banea, o cunoscută designeriță din România

Adina Banea, amenințată și jignită! „Ești o țepară, te voi reclama la…”

Carmen Păștin, în trecut avocata OTV-ului, a reacționat dur. Adina Banea susține că aceasta ar fi amenințat-o și că i-ar fi adresat cuvinte grele. “Răspunsul pe care l-am primit a fost următorul:  «Te voi denunța la DLAF pentru contracte false, credite false, ești o lipitoare de bănci, înșeli lumea, ești o țepară, drept pentru care vei plăti 1.000 de euro daune pentru…, alte 1.000 pentru… Iar dacă nu, îți vom executa silit toate bunurile pe care ți le vom vinde la licitație publică pentru a ne recupera prejudiciul. O să chem și Antidrogul, te voi reclama la bănci pentru falsuri, la DLAF, la Oficiul pentru Fonduri Europene pentru a-ți retrage toate fondurile pe care le-ai obținut fraudulos». Aceasta a fost prima discuție cu Păștin Carmen, pe care nu o cunosc, nu o cunoșteam, în fapt nu o întâlnisem și nu vorbisem cu această persoană în viața mea”, a povestit celebra blogeriță.

În data de 14 decembrie mi s-a restricționat total dreptul de a avea posesia bunurilor. Totodată, mi-a fost violată intimitatea, corespondența, am fost ținută în șantaj și hărțuire, într-o continuă amenințare vizavi de faptul că îmi vor face plângeri penale la poliție ori la parchet pentru lucruri și evenimente de care nu mă făceam vinovată la modul real. S-a și întâmplat acest lucru, printr-o sesizare a lui Stroe Andreea prin care mă face vinovată de cap de grup infracțional, instigare la distrugere, distrugere cu obiecte contondente, violare domiciliu”, a mai spus Adina Banea, care a și deschis o pagină pe Facebook unde postează, constant, noi informații despre modul în care ar fi fost escrocată.

(NU RATA: AICI ȘI-A GĂSIT SFÂRȘITUL ANDREI GHEORGHE! IMAGINI CU VILA DE 400.000 €)

Celebra designeriță susține că vila din Strada George Călinescu nr. 44 pe care a închiriat-o ar fi fost la pământ din toate punctele de vedere. “Într-un final, s-a realizat branșarea la curent electric, după care s-a dat drumul la centrală pentru a realiza primele verificări ale funcționalității imobilului. Șoc și groază! A urmat inundație la etajul 3 din țevile tăiate ale caloriferelor. A curs apa șiroaie peste toate bunurile mele aflate la acel etaj, în fapt producție vestimentară colecție nou-noută de sezon, produse noi finite. Nu mai vorbim de alte bunuri. Au urmat inclusiv scurgeri de gaze, constatate și ele tot de instalatorul nostru. Instalația electrică era la pământ. Stroe Andreea ne-a spus că fostul chiriaș i-ar fi spart voluntar țevile caloriferelor”, susține Adina Banea.

Vila din George Călinescu unde Adina Banea are sechestrate bunuri de 250.000 de euro

A fost falsificat contractul inițial?!

A fost momentul în care între părți a izbucnit un scandal uriaș. Care are șanse minime să se încheie prea curând. Colac peste pupăză, cunoscuta blogeriță susține că înțelegerea inițială, semnată pe 7 decembrie 2018, a fost modificată fără acordul ei! În plus, pe ultima pagină a contractului, Adina Banea susține că proprietara imobilului a adăugat, cu pixul, clauze incredibile!

Așa arată punctul 3.3 din contracul prezentat de Adina Banea:

Până la data de 15.12.2018, chiriașul are obligația de a efectua plata sumei de 5.800 de euro, reprezentând contravaloarea garanției echivalente cu o lună de chirie, precum și chiria pentru perioada 15.12.2018 – 14.01.2019. În cazul în care până la data de 15.12.2018 nu va fi efectuată plata, prezentul contract de închiriere devine nul

Așa arată punctul 3.3 din contracul prezentat de Adina Banea

Așa arată punctul 3.3 din contractul prezentat de Andreea Stroe:

“Odată cu semnarea prezentului contract se va plăti suma de 5.800 de euro, reprezentând contravaloarea garanției echivalente cu o lună de chirie, precum și pentru perioada 15.12.2018 – 14.01.2019”

Mi-a fost prezentat, pe 7 decembrie, contractul în trei exemplare. L-am semnat, după care am predat contractele proprietarei, care a zis că dorește să le înregistreze. Eu nu am păstrat niciunul. Și uite că a modificat un punct pe prima pagină, foarte important, iar pe ultima a adăugat, cu pixul, niște clauze incredibile. Păi eu eram nebună să semnez așa ceva?”, ne-a declarat Adina Banea.

Așa arată punctul 3.3 din contractul prezentat de Andreea Stroe

“Semnat astăzi, 7.12.2018, în 3 exemplare originale cu următoarele clauze speciale:

1. garantare contract cu toate bunurile chiriașilor

2. daune și penalități de 300 de euro pe zi pentru nerespectare contract

3. după 15 zile de neplată se dublează suma datorată

4. dreptul proprietar de recuperare directă pagubei prin vânzare bunuri în baza prezentului contract”, sunt clauzele care, susține Adina Banea, nu se aflau, inițial, în contractul pe care l-a semnat pe 7 decembrie.

Clauzele trecute în contractul de închiriere cu pixul

(CITEȘTE ȘI: ”TATAIE” DE LA METROU ARE O VILĂ CÂT UN BLOC ÎN ZONA DE LUX DE CAPITALEI)

90 % din bunuri ar fi dispărut din vilă!

În fapt, pe baza acestor clauze, Andreea Stroe, în tandem cu mama sa, Carmen Păștin, ar fi confiscat bunurile pe care Adina Banea le-a depozitat în vila de pe Strada George Călinescu. Cele două susțin că au tot dreptul să pună stăpânire pe bunuri din moment ce Adina Banea nu a achitat, imediat după semnarea contractului, cei 5.800 de euro, adică pe 7 decembrie.

De partea cealaltă, cunoscută designeriță susține că avocata OTV-ului și fiica sa au modificat contractul deoarece avea termen să plătească suma, conform contractului inițial, până pe 15 decembrie.

În aceste condiții s-a ajuns, logic, în instanță. Dată fiind urgența deosebită, Adina Banea a formulat cerere de chemare în judecată la Judecătoria Sectorului 1, cerere de asigurare probe la Judecătoria Sectorului 1, cerere de ordonanță președințială la Judecătoria Sectorului 1, plângere penală prealabilă la Secția 1 Poliție, plângere la Parchetul de pe lângă Judecatoria Sectorului 1, cerere de asigurare probe la Judecătoria Sectorului 1, toate în scopul permiterii accesului la bunuri.

(VEZI AICI: MII DE LUMINIȚE AU „INUNDAT” VILELE VEDETELOR)

În cele din urmă, Adina Banea a obținut o primă victorie și, conform ordonanței președințiale, s-a dus să-și ridice bunurile. Doar că, ajunsă la fața locului, cunoscuta designeriță ar fi avut parte de o surpriză care, pur și simplu, a devastat-o!

“M-am dus acolo, dar aproape toate bunurile dispăruseră. Incredibil! Le-a dus în altă parte, le-a vândut… Nu știu! Cert este că acolo mai erau doar 10 la sută din lucrurile pe care le-am lăsat pe 12 și 13 decembrie!”, susține cunoscuta designeriță pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Cererea de ordonanță presedințială depusă de Adina Banea

Stimată doamnă, vă place casa de ați adus atâtea personaje? Vă atenționez! Totul este filmat și înregistrat. Noi avem exemplarul nostru de contract. Un exemplar este și la dumneavoastră. Vă rog să-l respectați adică să plătiți până pe 07.12.2018 suma de 5.800 de euro. Neplata atrage daune și penalități de 300 euro/zi. După 15 zile de neplată se dublează suma. Ați garantat cu toate bunurile. Nu plătiți, se vor executa silit la licitație toate bunurile”, este mesajul de amenințare primit pe 21 decembrie 2018 de Adina Banea din partea Andreei Stroe.

Într-una dintre plângeri, cunoscuta designeriță susține că Andreea Stroe, devenită celebră după ce Ștefan Demici i-ar fi aruncat cățelul de la etajul 14 al unui bloc din Berceni (TOATĂ POVESTEA AICI), și mama sa, Carmen Păștin și-au însușit majoritatea utilajelor, softurilor, birourilor, scaunelor, aparatura IT nouă, aparat foto nou, aparat digitizare, plotter, farfurii, căni, cești, aparat cafea, produse finite import, produse finite brand Reprobable, dressuri, șosete, hârtie igienică, imprimante, oglinzi mari retro, canapele, fotolii, încărcătoare telefoane, hard-disk-uri, coli xerox, aparate etichetare, casă marcat, acte contabile, tipare de croitorie, prelungitoare profesionale, mașini cusut profesionale, mașină spălat, birotică, soft laser, softuri mașini de cusut profesionale, efectiv toate bunurile societăților pe care le reprezint”.

Andreea Stroe, cea care ar fi escrocat-o pe Adina Banea

Numai pe Papa de la Roma nu l-a reclamat Carmen Păştin

Carmen Păştin, ex-avocat, ex-judecător financiar la Curtea de Conturi, şi-a făcut o profesie din calitatea de denunţător, devenind “spaima” judecătorilor, procurorilor, notarilor, executorilor judecătoreşti. Iată doar câteva nume din “colecţia Carmen Păştin”, împotriva cărora fosta avocată – procuror a depus fel de fel de plângeri penale: Toma Zaharia – fost secretar de stat în Ministerul de Interne, Michaela Olimpia Bran  – fost director la Ministerul Finanţelor – Direcţia Mari Contribuabili, Alexandru Codescu – Procuror General al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, Eugenia Lohan Popa – preşedinta Secţiei Comerciale din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Magdalena Boghici  – preşedinte al Secţiei Comerciale din cadrul Tribunalului Prahova, Mihai Ducu  – preşedintele Executorilor de pe lângă Curtea de Apel Prahova, Valeria Baias  – notar public, Flavius Baias  – procuror, fost avocat, Eugen Roşu  – avocat şi mulţi, mulţi alţii. Procurorul Constantin Balcan, de la DNA – Secţia de combatere a corupţiei, a conexat o mare parte din aceste dosare şi, la 23 februarie 2007, după ce a parcurs toate procedurile, a dat NUP după NUP, fără nici o excepţie.

(NU RATA: VILA LUI ILIE NĂSTASE A FOST VANDALIZATĂ! CINE E VINOVATUL)

În plus, numele lui Carmen Păștin a apărut în dosarul lui Adrian Năstase, “Trofeul calităţii”, în tunuri imobiliare de milioane de euro, dar și în cazul retrocedării averii familiei Șuțu.

Acesta nu este singura acuzație la adresa tandemului Adreea Stroe – Carmen Păștin. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă prezintă alte două cazuri în care este implicată aceeași vilă. Alte două persoane cu greutate ar fi avut de suferit după ce au închiriat imobilul din Strada George Călinescu nr. 44.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole citeste mai mult
Parteneri
Incredibil ce a spus Dani Oțil despre Antonia ! Alex Velea a reacționat imediat: „Nu mă pune să…”
Incredibil ce a spus Dani Oțil despre Antonia ! Alex Velea a reacționat imediat: „Nu...
Gata! S-au hotărât! Ce nume au ales Gabriela Prisăcariu şi Dani Oțil pentru copilul lor. E puțin șocant…
Gata! S-au hotărât! Ce nume au ales Gabriela Prisăcariu şi Dani Oțil pentru copilul lor....
Cât costă un trening made by Lavinia Pîrva. Vedeta a dat LOVITURA în afaceri! Va face O AVERE!!!
Cât costă un trening made by Lavinia Pîrva. Vedeta a dat LOVITURA în afaceri! Va...
FOTO. Nicoleta Luciu, transformată de intervențiile estetice! `Nu te mai recunoaștem`
FOTO. Nicoleta Luciu, transformată de intervențiile estetice! `Nu te mai recunoaștem`
Josnic! A primit 60.000 de euro pentru filme pentru adulţi cu bărbatul celebru al ţării:
Josnic! A primit 60.000 de euro pentru filme pentru adulţi cu bărbatul celebru al ţării:...
Cu puțin timp în urmă, Monica Anghel are Covid-19
Cu puțin timp în urmă, Monica Anghel are Covid-19
Şocul MOMENTULUI! A fost găsit mort în casă! Medicii nu au mai putut face nimic
Şocul MOMENTULUI! A fost găsit mort în casă! Medicii nu au mai putut face nimic
Câți bani are Fondul de Garantare a Asiguraților în conturi pentru plata despăgubirilor City Insurance
Câți bani are Fondul de Garantare a Asiguraților în conturi pentru plata despăgubirilor City Insurance
Sorinel Puștiu și Klaus Iohannis, fotografie virală la New York! Ce l-a întrebat manelistul pe președinte: „Dacă simțeați că sunt fraier …”
Sorinel Puștiu și Klaus Iohannis, fotografie virală la New York! Ce l-a întrebat manelistul pe...
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal al COVID
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal...
Dezvăluire șoc în Familia Regală: ”Suntem frați, nu iubiți!”. Gestul lui Harry l-a scos din minți pe William
Dezvăluire șoc în Familia Regală: ”Suntem frați, nu iubiți!”. Gestul lui Harry l-a scos din...
Reţeta Lacrimă de elefant, o prăjitură de care te îndrăgosteşti pe loc
Reţeta Lacrimă de elefant, o prăjitură de care te îndrăgosteşti pe loc
Mihaela Miloiu îşi poate găsi liniştea. Bărbatul care a mutilat-o şi ucis-o pe prostituata româncă de 18 ani, condamnat la 30 de ani de închisoare
Mihaela Miloiu îşi poate găsi liniştea. Bărbatul care a mutilat-o şi ucis-o pe prostituata româncă...
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
A fost o vedetă adorată de milioane de români! Acum umblă prin Second-hand uri, s-a îngrășat enorm și NIMENI nu-și mai aduce aminte de el
A fost o vedetă adorată de milioane de români! Acum umblă prin Second-hand uri, s-a...
O jurnalistă aruncă bomba despre PFIZER! Ce i s-a întâmplat după a treia doză
O jurnalistă aruncă bomba despre PFIZER! Ce i s-a întâmplat după a treia doză
Un nou efect advers după Covid-19. Ce le-a apărut în cap oamenilor
Un nou efect advers după Covid-19. Ce le-a apărut în cap oamenilor
SINUCIDEREA CARE ȘOCHEAZĂ ROMÂNIA. Devenise tată de câteva zile. Dezvăluiri despre moartea comerciantului român de artă
SINUCIDEREA CARE ȘOCHEAZĂ ROMÂNIA. Devenise tată de câteva zile. Dezvăluiri despre moartea comerciantului român de...
Adevărul despre Irina Tănase! Ce a făcut, de fapt, în timp ce Dragnea era la închisoare
Adevărul despre Irina Tănase! Ce a făcut, de fapt, în timp ce Dragnea era la...
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
Ce plan MAJOR are Ionuţ Dolănescu pentru vila pe care a moştenit-o de la tatăl său FOTO (exclusiv)
Ce plan MAJOR are Ionuţ Dolănescu pentru vila pe care a moştenit-o de la tatăl...
Joe Biden, către americani:
Joe Biden, către americani: "Nevaccinaţii înfundă spitalele şi pun în pericol revenirea economică"
Prodanca și-a găsit alinarea alături de EL! Prima imagine împreună. Nu, nu e Reghe
Prodanca și-a găsit alinarea alături de EL! Prima imagine împreună. Nu, nu e Reghe
Kelly din „Familia Bundy” a fost cu Brad Pitt în tinerețe. „Țeapa” pe care i-a dat-o actorului
Kelly din „Familia Bundy” a fost cu Brad Pitt în tinerețe. „Țeapa” pe care i-a...
Gina Pistol, declarații șocante după despărțire: M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui
Gina Pistol, declarații șocante după despărțire: M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui
Modelul român care i-a luat mințile starului din Serie A! Pozele sexy cu care italienii au remarcat-o
Modelul român care i-a luat mințile starului din Serie A! Pozele sexy cu care italienii...
Sorinel Puștiu și Iohannis, fotografie virală! Întrebarea manelistului pentru președinte: „Simteați că sunt fraier ...
Sorinel Puștiu și Iohannis, fotografie virală! Întrebarea manelistului pentru președinte: „Simteați că sunt fraier ..."
Care este starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu? Afaceristul a fost testat pozitiv cu COVID-19
Care este starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu? Afaceristul a fost testat pozitiv cu...
ATENŢIE! Şapte localităţi de lângă Bucureşti intră în carantină
ATENŢIE! Şapte localităţi de lângă Bucureşti intră în carantină
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto. El a ridicat de 14 ori marele premiu
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto....
TOP 30 vedete sexy în costume de baie. Anca Țurcașiu le-a luat fața divelor Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu! Pe ce poziții sunt Elena Udrea, Mirela Vaida, Carmen de la Sălciua sau Bianca Comănici
TOP 30 vedete sexy în costume de baie. Anca Țurcașiu le-a luat fața divelor Bianca...
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
A fost găsit mort în casă! Controversatul afacerist român a lăsat un bilet de adio
A fost găsit mort în casă! Controversatul afacerist român a lăsat un bilet de adio