Amalia Enache, în doliu. Mesajul dureros al vedetei PRO TV: „A fost odată ca niciodată…”

Publicat: 07/03/2018 | 19:30

Amalia Enache, în doliu. Vedeta PRO TV trece prin momente grele, după ce a aflat că tatăl ei a încetat din viață. Cu inima sfâșiată de tristețe și durerea pierderii părintelui, Amalia Enache a făcut publice două poze emoționante, care au fost însoțite de câte un mesaj.

Momente tensionate în aeroport! Amalia Enache a răbufnit, după ce fiica ei a fost implicată în incident: „Mor, mor”. Ce ce păţit micuţa Alma

Amalia Enache, în doliu. A fost odată ca niciodată…”, a scris fosta prezentatoarea în dreptul pozei în care tatăl ei își ține în brațe nepoțica. Imaginea aceasta a fost urmată de o alta în care vedeta apare alături de micuța Alma, dar și tatăl său. „Baloane de săpun, fix ca viața” este mesajul scris în dreptul celei de-a doua poze.

Amalia Enache, poză de album alături de tatăl fiicei sale. Prezentatoarea arată senzaţional în costum de baie, după ce a născut

Amalia Enache, în doliu. Ce momente grele, Amalia, când pierzi ființe dragi. Doar Alma poate îndrepta balanța, ea îți aduce consolarea și mângâierea. Viața merge înainte. Îmi pare nespus de rău.„,”Condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească!„, „Of, îmi pare rău, Amalia. Condoleanțe!„, „Oof, Amalia! Condoleanțe, Dumnezeu sa-l odihneasca printre îngeri, iar ție, multă putere!”, „Offf, fetiță! Putere. Te îmbrățișez sunt cinci dintre mesajele pe care prietenii virtuali le-au transmis vedetei.

Amalia Enache a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu aproape doi ani. Micuţa Alma a venit pe lume pe 9 august 2016 în urma unei operaţii de cezariană.

Citește și...