Amantlânc de-a râsu’-plânsu’! Cum s-a răzbunat o femeie din Bacău pe amanta soțului. După ce și-a apărat familia, acum, soția e bună de plată

Publicat: 20/08/2019 | 08:48

Amantlânc de-a râsu’-plânsu’ în județul Bacău! O femeie care a aflat că soțul ei a înșelat-o a văzut negru în fața ochilor și a mers direct la amantă ca să îi ceară socoteală. Ajunsă în casa acesteia, soția a întrebat-o dacă zvonurile sunt adevărate, iar răspunsul primit a fost negativ. Nemulțumită, partenera bărbatului i-a promis amantei că va face propria cercetare şi dacă se va dovedi că a avut o relaţie cu soţul ei, o să aibă de suferit.

Cum s-a răzbunat o femeie din Bacău pe amanta soțului

La trei zile după prima confruntare, soția înșelată a revenit în casa amantei împreună cu cei doi copii minori pe care îi are. Fără să stea prea mult pe gânduri, femeia a lovit-o și a tuns-o pe cea care a îndrăznit să îi seducă soțul. Scenele de groază s-au petrecut într-o casă din localitatea Dofteana, județul Bacău. În timpul corecției, amanta a încercat să se apere cu făcăleţul, iar ea a fost salvată de furia soției înșelate de un vecin care a auzit țipete.

“Inculpata a mers din nou la domiciliul persoanei vătămate împreună cu copiii săi (n.r.: unul în vârstă de 10 ani, celălalt de 13 ani), a intrat după aceasta în casă şi persoana vătămată intenţiona să o lovească cu făcăleţul, a tuns-o cu o foarfecă găsită la îndemână, moment în care a intervenit un vecin, pe care nu-l cunoaşte şi ea a fost nevoită să plece, aplanându-se conflictul. Sus-numita a mai recunoscut că doar ultima oară a pătruns în locuinţa petentei şi regretă cele întâmplate”, au menţionat procurorii în actul de sesizare al instanţei, relatează adevarul.ro.

În urma agresiunii suferite, amanta a avut nevoie de 4-5 zile de îngrijiri medicale.

După ce și-a apărat familia, acum, soția e bună de plată

După ce soția înșelată a ales să își facă singură dreptate, amanta a decis să o primească în instanță. Astfel, ea a reclamat-o pe femeia de 36 de ani, care acum a fost condamnată de judecători la plata unei amenzi penale şi obligată de achite daune morale amantei soţului. Cercetările poliţiştilor a scos la iveală faptul că victima a fost lovită şi de unul dintre copii, însă faţă de acesta procurorii au dispus clasarea cauzei, având în vedere că având mai puţin de 14 ani nu putea fi tras la răspundere.

Bărbatul disputat de cele două femei a fost audiat de anchetatori: “Martorul a declarat că a aflat de la soţia sa că aceasta a intrat în domiciliul persoanei vătămate împreună cu cei doi minori şi i-a tăiat acesteia o şuviţă de păr, pe fondul relaţiei sale extraconjugale cu petenta”, conform sursei citată mai sus.

Trimisă în judecată pentru violare de domiciliu, respectiv loviri şi alte violenţe, soţia înşelată a fost condamnată de Judecătoria Oneşti la plata unei amenzi penale în cuantum de 5.400 lei, transformată în 270 de zile de închisoare în caz de neachitare, şi să efectueze 60 de zile de muncă neremunerată la biblioteca din Oneşti sau la primăria din comuna natală. În plus, femeia de 36 de ani a fost obligată de judecători să achite amantei soţului 2.000 de lei cu titlul de daune morale, pentru suferinţele psihice şi fizice suferite. Sentinţa a nemulţumit-o atât pe soţie, care şi-a recunoscut faptele, cât şi pe amanta care a solicitat 10.000 de lei daune morale, amândouă atacând hotărârea judecătorilor.

Citește și...