Amanunte INCREDIBILE in cazul tinerei MUTILATE! Gratiela Condea si Florentina, la TESTUL POLIGRAF! Care sunt rezultatele!

Publicat: 16/12/2014 | 18:06
Amanunte INCREDIBILE in cazul tinerei MUTILATE! Gratiela Condea si Florentina, la TESTUL POLIGRAF! Care sunt rezultatele!

Noi amanunte incredibile ies la iveala, in cazul tinerei mutilate in Germania. mama Ioanei si prietena acesteia, Florentina, au acceptat sa faca testul poligraf.

Gratiela Condea si Florentina Tanase au stat azi fata in fata in platoul emisiunii ‘ La Maruta”, pentru o noua confruntare. Mama Ioanei a recunoscut ca a aflat despre fata ei  ca se prostitueaza, in luna aprilie. Florentina Tanase a facut testul poligraf pentru a doua oara, iar din rezultate reiese ca tanara a spus adevarul pana acum.

Gratiela condea

„Din luna aprilie am aflat ca fiica mea se prostitueaza si i-am cerut sa trimita bani acasa, pentru copil. Nu am acceptat niciodata ca Ioana se prostitueaza. I-am cerut sa vina acasa, i-am spus ca o sa merg la politie. Cred ca atunci cand a auzit asta, a inceput calvarul ei”, a declarat mama tinerei „La Maruta”.

Citeste si

ULTIMA ORA! Prietena Ioanei, tanara mutilata in Germania, pe mana POLITIEI!

Rasturnare de situatie in cazul Ioanei, tanara mutilata de proxeneti! Prietena ei cea mai buna a disparut!

A ars-o cu acetona

Pe de alta parte, Florentina a vrut sa lamureasca situatia si sa se inteleaga faptul ca ea nu minte. „Eu am vrut sa o ajut pe Ioana , vreau sa fiu clara. I-a cerut lui Robert sa ma dea afara, eu nu i-am facut rau niciodata Ioanei. Cand a ars-o cu acetona, am mers cu ea la farmacie, am vrut sa o salvez. Ea cateva zile nici macar nu a putut sa stea jos, din cauza arsurilor de pe corp. I-am cerut sa plece acasa. Am vrut sa ii dau bani si sa plece acsa, dar nu a vrut”. Ea mi-a cerut sa o iau in germania, ea m-a cautat”, a declarat Florentina incadrul emisiunii „La Maruta”.

L.L

Citește și...