Acasă » Vedete » Laura Giurcanu şi Sânziana Negru au câştigat America Express, de la Antena 1! Alexia şi Aris Eram au pierdut cei 30.000 de euro

Laura Giurcanu şi Sânziana Negru au câştigat America Express, de la Antena 1! Alexia şi Aris Eram au pierdut cei 30.000 de euro

De: Irina Vlad 28/12/2023 | 00:20
Laura Giurcanu şi Sânziana Negru au câştigat America Express, de la Antena 1! Alexia şi Aris Eram au pierdut cei 30.000 de euro

Momentul mult așteptat a sosit! Miercuri, 27 decembrie 2023, are loc finala America Express – Drumul Soarelui. Cele mai bune două echipe au rămas în lupta pentru ultima cursă. Va fi o competiție plină de adrenalină între Laura Giurcanu – Sânziana Negru și Alexia – Aris Eram pentru cei 30.000 de euro puși la bătaie de Antena 1. 

UDPATE 00:20 – Laura Giurcanu şi Sânziana Negru au câştigat America Express de pe Drumul Soarelui şi s-au întors acasă cu cei 30.000 de euro.

UPDATE 23:45 – Cele două echipe finaliste au avut parte de momente emoționante în Finala America Express. În timpul unei probe, unde au avut de căutat amprente într-o cameră de hotel, Aris Eram a primit un apel video din partea tatălui: ”Trebuie să vă concentrați și să vă calmați. Sunt foarte mândru de voi pentru că ați ajuns în finală. Este o dovadă că sunteți doi copii extraordinari. Amândoi sunteți super capabili. Este despre cât de bine vă concentrați și cât de bine vă controlați emoțiile”, le-a spus părintele.

După ce și-a văzut tatăl, Alexia a avut parte de o altă surpriză. Mario Fresh le-a transmis cele mai sincere încurajări: ”Tremur tot, nu mai pot! Nu mai sunt om! Concentrați-vă! Mai e foarte puțin, hai acasă cu trofeul”, i-a spus Mario iubitei sale.

Laura Giurcanu a vorbit cu sora ei, Bianca Giurcanu: ”Noi stăm cu gândul la voi mereu. Mai vedeți un pic, nu renunțați acum”.

UPDATE 23: 15 – După ce au reușit să oprească o mașină la autostop, Alexia și Aris Eram au fost dați jos din mașină. Șoferul s-a panicat și i-a invitat să coboare când a aflat că cei doi sunt din România: ”E nebun! Accelerează ca nebunul! Nici nu știu dacă era roșu semaforul sau nu. Ușa de la mașină era deschisă când a plecat. E probabil să fi crezut că îl furăm”, a spus Aris.

UPDATE 23:09 – Țipete, întuneric și haos total în finala America Express după ce finaliștii au avut de îndeplinit o misiune înspăimântătoare. Au fost nevoiți să caute ”lumina” dintr-un spațiu întunecat și înfricoșător: ”O lumânare, niște scaune legate să nu trecem noi, Cheia noastră ra la 3 metri de noi”, au spus Laura și Sânziana.

Alexia a fost copleșită de probă și a sărit în brațele lui Aris: ”Mi-e prea frică, nu-mi plac zgomotele din clădire și îmi este frică de întuneric. E înfricoșător tot locul. Nu pot, nu pot!”.

UPDATE: 10:31 – Alexia Eram s-a dezlănțuit după ce judecătorul unei probe a penalizat-o cu 3 minute. Mânată de emoții și de presiunea finalei, sora lui Aris a răbufnit în fața camerelor de filmat. Concurenții au avut misiunea de intrat în rolul unui ospătar și de a transporta mai multe pahare cu băutură pe o tavă. În momentul în care au servit clienții unui local, Alexia și Aris au vrut să plece cu câte un pahar de băutură. Deși au obținut permisiunea celor de la masă, judecătorul tot i-a penalizat: ”Am fost atât de nervoasă încât l-am făcut în toate felurile pe săracul chelner. Mi se părea nedrept pentru că am vrut să fiu amuzantă, fix în momentul nepotrivit. Nu trebuia să iau băutura de la gura omului”, a spus Alexia Eram.

UPDATE 20:50 – Finaliștii s-au prezentat în careu și au ascultat cu mare atenție ultimele reguli și instrucțiuni de la Irina Fodor. Concurenții eliminați din competiție au contribuit și ei la una din probele din această finală: ”Astăzi este ziua cea mare. Undeva în această metropolă stă ascuns marele trofeu: soarele de aur. Scopul vostru este să-l găsiți primii! Pe acest traseu către victorie aveți de colectat mai multe piese care vor compune imaginea Zeului Soarelui Inti. Ele vă vor duce pas cu pas către locul în care se află trofeul. Pe aceste tablete se află întrebări care au legătură cu cele zece etape ale acestui sezon. Sunt întrebări puse de cei care au plecat acasă. Pentru  a putea deschide întrebările de pe tabletă trebuie să să găsiți diverse indicii”

În această seară, începând cu ora 20:30, Alexia și Aris Eram se luptă cu Sânziana Negru și Laura Giurcanu pentru a cuceri Drumul Soarelui de la America Express, dar și pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro de la Antena 1. Cu o seară în urmă, marți, 26 decembrie 2023, a avut loc ultima eliminare din acest sezon, dar și desemnarea celor două echipe care vor lupta în marea finală.

Giulia și Vlad Huidu au fost la un pas de finala America Express de la Antena 1

Giulia și Vlad Huidu au fost la un pas de lupta pentru trofeul mult râvnit și pentru marele premiu. La finalul fiecărei întreceri din penultima cursă, concurenții au avut de trecut proba cutiilor. Ultima echipă ajunsă la Irina a avut de ales câte o cutie – două dintre ele conțineau statuete care aveau pălărie verde, iar una conținea o statuetă cu pălărie roșie. Din nefericire pentru Giulia și Vlad Huidu, marți, 26 decembrie 2023, statueta cu pălărie roșie a compozitorului argentinian Carlos Gardel s-a aflat la ei.

„Am plâns, era normal să plângem. Doar că n-au fost lacrimi de tristețe. Tot ce-am câștigat de-a lungul acestor săptămâni este mult mai valoros pentru noi decât premiul final. A fost cea mai frumoasă experiență. A fost cea mai bună lecție de viață pe care puteam s-o primim”, a declarat Giulia.

Citește și: CÂŢI BANI AU ÎNCASAT GIULIA ŞI VLAD HUIDU DE LA ANTENA 1 PENTRU AMERICA EXPRESS: „NE-AM ÎNTORS MAI BOGAŢI DECÂT NE-AM FI PUTUT ÎNCHIPUI”

america express
Giulia și Vlad Huidu au părăsit competiția America Express – Drumul Soarelui/ sursă foto: Instagram

Laura Giurcanu şi Sânziana Negru se luptă cu Alexia şi Aris Eram pentru cei 30.000 de euro

Sezonul 6 a ajuns la final, iar în ultima cursă au rămas cele mai bune și competitive echipe. Laura Giurcanu – Sânziana Negru și Alexia – Aris Eram se vor alinia la startul unei curse în orașul Buenos Aires.  Finaliștii vor  învăța să danseze tangoul argentinian, vor plânge și vor intra în rolul unor detectivi, vor face muncă de ospătari, vor avea de rezolvat probleme matematice și vor fi puși în fața unor provocări uluitoare.

america express
Laura Giurcanu şi Sânziana Negru se luptă cu Alexia şi Aris Eram pentru cei 30.000 de euro de la Antena 1/ sursă foto: Instagram

„Au fost două luni nebune în America Express și iată că parcurgem integral Drumul Soarelui, din Medellin până în Buenos Aires. Abia așteptăm să începem. Pornim încrezătoare în cursă”, a spus Laura Giurcanu înainte de marea finală.

”Suntem la un pas de-a câștiga. Sau nu. Cred că va fi o finală extrem de intensă. Și noi, și ele suntem foarte competitivi”, a declarat Alexia.

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Irina Vlad este absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea Hyperion din București și activează în prea online de 2 ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Contact: [email protected]
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...