Amor arzător la Vaslui! Un bărbat cuprins de gelozie a incendiat gospodăria rivalului: ”Îți dau foc la tot!”

Publicat: 16/10/2018 | 14:15

Amor arzător la Vaslui! Un iubit cuprins de gelozie a incendiat gospodăria rivalului, informează jurnaliștii de la vremeanouă.ro. Un bărbat în vârstă de 25 de ani din satul Floreni, orașul Murgeni, curprins de gelozie, a incendiat gospodăria amantului soției sale. Aceasta a întreținut relații sexuale cu vecinul în timp de soțul se afla la muncă, în București.

Incidentul cu iz de telenovelă rurală s-a produs după ce soțul încornorat a aflat că soția sa și numitul Nelu L. au avut o aventură. Văzând negru în fața ochilor, Marian Mânășoiu a luat hotărârea de a-l pedepsi pe amant prin transformarea gospodăriei acestuia în scrum.

Dar gestul a fost dus la îndeplinire abia după ce bărbatul gelos a transmis către amantul soției o serie de SMS-uri în care își exprima, în termeni duri, indignarea.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. INCENDIU PUTERNIC ÎNTR-O PARCARE DE TIR-URI DIN DÂMBOVIȚA

Amor arzător la Vaslui!  „Și cu mașina dacă te văd îți dau direct în geamuri”

„Eau 5 kile de benzina de la barlad si ai sa gasesti numai scrumul din casa”, „Si cu masina daca te vad iti dau direct in geamuri”, „Tu fraere mori din manele mele”, „Ori si cu nai scapare fraere iti dau foc la tot”, sunt amenințările trimise de Marian Mânăsoiu pe telefonul lui Nelu L.

Bărbatul înșelat și rănit în amorul propriu a trecut, apoi, la fapte. Cu o săptămână în urmă a încercat să incendieze locuința rivalului, numai că respectivul a fost ”pe fază” și a reușit să stingă incendiul.  Duminică noaptea, însă, soțul gelos a reușit să își atingă scopul propus, astfel că acareturile lui Nelu L., bărbat căsătorit, la rândul lui, și tată de copii, s-au transformat în scrum.

Piromanul rural nu își recunoaște vina, însă – consemnează vremeanouă.ro – va ajunge în fața detectorului de minciuni. Cât despre soția bărbatului gelos, aceasta și-a luat copiii și a plecat ”la mama”.

CITEȘTE ȘI: INCENDIU PUTERNIC LA O FABRICĂ DE MASE PLASTICE DIN JUDEŢUL IALOMIŢA

Citește și...