Anamaria Prodan a șocat pe toată lumea. Cum s-a fotografiat sexy impresara

Publicat: 22/05/2019 | 16:53

Anamaria Prodan este cunoscută ca fiind o persoană nonconformistă și nu încetează niciodată să își uimească fanii. Vedeta își informează foarte bine fanii cu privire la activitățile pe care le face în fiecare zi.

Anamaria Prodan este foarte activă pe rețelele de socializare și publică în fiecare zi fotografii cu activitățile sale, de la antrenamente de fitness, până la petreceri glam și vizite la saloanele de cosmetică. De cele mai mult ori, sexy impresara reușește să-i dea peste cap pe bărbații care o urmăresc, deoarece imaginile pe care le publică sunt incendiare.

Deși acum pare că duce o viață lipsită de griji, Anamaria s-a confruntat cu multe probleme de-a lungul timpului, iar una dintre acestea a fost lupta împotriva kilogramelor în plus. Iar pentru că s-a ambiționat și a reușit să treacă peste această problemă, Anamaria sfătuiește și alte femei să îi urmeze exemplul.

„Să nu vă aud că nu se poate … că avem copii…. că nu avem timp … se poate! Și se poate și mai bine!”, a scris Anamaria pe Instagram.

Citește și...