Anamaria Prodan, învăluită de regrete: „Dan Alexa a predat o lecţie de viaţă, de educaţie, tuturor bărbaţilor din România”

Publicat: 16/07/2019 | 23:11

Anamaria Prodan se află în mijlocul unui incident nefericit de care nu este tocmai mândră. Regretele impresarei cresc pe zi ce trece, însă încearcă să vadă şi partea plină a paharului, după acest episod.

Vulcanică din fire, Anamaria Prodan a recurs la un gest care a uimit pe toată lumea, însă Dan Alexa nu a ripostat în niciun fel și mai mult decât atât a plecat pentru a nu degenera conflictul și mai tare, gest aspru criticat de anumiți bărbați din fotbal.

„Sunt atât de fericită că am lângă mine un astfel de antrenor, precum Dan Alexa. Sunt dezamăgită de reacţiile multor bărbaţi, cu „b” mic, din România, care spun:>. Nu! Dan Alexa a predat o lecţie de viaţă, de educaţie, tuturor bărbaţilor din România. Eu, care trăiesc într-o lume a bărbaţilor, şi mă căiesc că am făcut lucrul ăsta şi îmi pare foarte rău, dar sunt foarte aprigă la mânie, spun că toţi cei care vor să fie numiţi bărbaţi, cu „B” mare, ar trebui să ia seama la Dan Alexa şi să înţeleagă că o femeie nu poate fi atinsă nici cu o floare. Noi, femeile, suntem greu de controlat. De aceea sunt cine sunt, şi mă lupt pentru antrenorii şi jucătorii mei, fiindcă sunt aprigă. Repet, a fost un gest necontrolat, urât, pe care îl regret, dar sunt mândră să am un astfel de om lângă mine, să reprezint un asemenea antrenor, care a arătat ce înseamnă bărbăţia”, a declarat Anamaria Prodan, la România TV.

Citește și...