Anastasia a fost ucisă, fără milă, la 24 de ani. Toți au fost șocați atunci când au aflat cine era criminalul

Publicat: 10/11/2019 | 11:47

Avea doar 24 de ani și foarte multe planuri de viitor. Însă destinul Anastasiei a fost curmat, brusc, de un ucigaș cu care fata avea o relație. Dar povestea lor de dragoste s-a încheiat tragic, iar familia și toți care au cunoscut-o au fost șocați de această tragică întâmplare. 

Anastasia Eșcenko, o tânără de 24 de ani din Rusia, a fost omorâtă și… tranșată de profesorul de istorie Oleg Sokolov. Fata avea o relație cu acesta. Bărbatul a fost descoperit, sâmbătă dimineață, în apele râului Moika din Sankt Petersburg. Iar polițiștii au făcut o descoperire cutremurătoare. Profesorul de istorie, în vârstă de 63 de ani, căra într-un rucsac mâinile tăiate ale victimei sale, informează Daily Mail.

Atunci când a fost scos de polițiști din apele râului, bărbatul se afla în stare de ebrietate, aceștia crezând, inițial, că au de-a face cu un incident. S-au gândit că omul căzuse în apă sau, mai grav, fusese împins de cineva. Numai că au descoperit mâinile Anastasiei în rucsacul său și întreaga perspectivă s-a schimbat. Au descins la locuința acestuia și acolo au descoperit, stupefiați, cadavrul tinerei. O ipoteză ar fi aceea că profesorul de istorie și Anastasia s-au certat, iar de aici s-a ajuns la violență și la crimă. Paradoxal, Oleg Sokolov este unul dintre cei mai cunoscuți istorici militari din Rusia. Bărbatul a fost decorat în Franța cu Legiunea de Onoare pentru activitatea sa impresionantă, iar Anastasia îi era și colaboratoare, nu numai concubină.

Citește și...