Anastasia a fost ucisă, fără milă, la 24 de ani. Toți au fost șocați atunci când au aflat cine era criminalul

Publicat: 10/11/2019 | 11:47
Anastasia a fost ucisă, fără milă, la 24 de ani. Toți au fost șocați atunci când au aflat cine era criminalul

Avea doar 24 de ani și foarte multe planuri de viitor. Însă destinul Anastasiei a fost curmat, brusc, de un ucigaș cu care fata avea o relație. Dar povestea lor de dragoste s-a încheiat tragic, iar familia și toți care au cunoscut-o au fost șocați de această tragică întâmplare. 

Anastasia Eșcenko, o tânără de 24 de ani din Rusia, a fost omorâtă și… tranșată de profesorul de istorie Oleg Sokolov. Fata avea o relație cu acesta. Bărbatul a fost descoperit, sâmbătă dimineață, în apele râului Moika din Sankt Petersburg. Iar polițiștii au făcut o descoperire cutremurătoare. Profesorul de istorie, în vârstă de 63 de ani, căra într-un rucsac mâinile tăiate ale victimei sale, informează Daily Mail.

Atunci când a fost scos de polițiști din apele râului, bărbatul se afla în stare de ebrietate, aceștia crezând, inițial, că au de-a face cu un incident. S-au gândit că omul căzuse în apă sau, mai grav, fusese împins de cineva. Numai că au descoperit mâinile Anastasiei în rucsacul său și întreaga perspectivă s-a schimbat. Au descins la locuința acestuia și acolo au descoperit, stupefiați, cadavrul tinerei. O ipoteză ar fi aceea că profesorul de istorie și Anastasia s-au certat, iar de aici s-a ajuns la violență și la crimă. Paradoxal, Oleg Sokolov este unul dintre cei mai cunoscuți istorici militari din Rusia. Bărbatul a fost decorat în Franța cu Legiunea de Onoare pentru activitatea sa impresionantă, iar Anastasia îi era și colaboratoare, nu numai concubină.

Citește și...