Anca Serea a ajuns pe mâna medicilor. Ce s-a întâmplat cu soția lui Adrian Sînă

Autor: A. D.
Publicat: 10/02/2020 | 23:38
Anca Serea a ajuns pe mâna medicilor. Ce s-a întâmplat cu soția lui Adrian Sînă

Anca Serea este o femeie  puternică. Deși este foarte ocupată reușește mereu să își facă timp atât pentru partea profesională, cât și pentru familie.

Anca Sera și Adrian Sână au o familie numeroasă și fericită, iar cei șase copii le ocupă majoritatea timpului. Cei doi au împreună patru copii: Noah, Ava și Moise Petru și Leah-Maria. În trecut, fosta prezentatoare de la Prima TV a fost căsătorită cu afaceristul Filip Poplingher, însă a rămas văduvă la doar 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Din mariajul cu el mai are doi copii, pe David şi pe Sara. Anca Serea şi Adi Sînă s-au căsătorit pe 6 noiembrie 2015, iar de atunci pare că nimic nu poate să îi mai separe.

Astăzi, soția lui Adrian Sînă a ajuns pe mâna medicilor. Însă se pare că nu este vorba de nimic grav. Anca le-a explicat fanilor pe rețelele de socializare că în ultima perioadă a avut o etapă mai dificilă, așa că a decis că este bine să meargă le medic, pentru un control de rutină. (CITEȘTE ȘI: ANCA SEREA, MESAJ ALARMANT DUPĂ CE COPIII EI S-AU ÎMBOLNĂVIT GRAV: “FEBRĂ FOARTE MARE, 40, 2, DURERI DE CAP, TUSE”. TEO TRANDAFIR I-A SĂRIT ÎN AJUTOR)

„E important să avem grijă de sănătatea noastră! Pentru că am avut o perioadă mai delicată am decis să bin la început de an la o serie de controale periodice”, a scris Anca Serea, pe pagina ei de socializare.

Recent, Anca Serea și Adrian Sînă au avut parte de o vacanță de neuitat în München. Cei doi au posta numeroase fotografii din excursia lor, care au făcut deliciul fanilor.

Citește și...