Anca Serea a fost externată: ”Aș mai fi stat câteva zile în spital”

Autor: Maria H.
Publicat: 18/08/2019 | 23:01

Anca Serea s-a externat și a ajuns împreună cu micuța Leah, acasă lângă toți cei dragi. Lucrurile însă nu sunt chiar atât de roz pentru că frumoasa brunetă a trecut prin momente ceva mai dificile după operația de cezariană.

Imediat cum s-a instalat acasă, Anca Serea a ținut să le sfătuiască pe femeile care urmează să nască să aleagă nașterea naturală pentru că recuperarea este mult mai ușoară.

”Ieri ne-am externat mai mult de dorul copiilor și de sentimentul de vinovăție că am lipsit prea mult de acasă! Sincer va spun că aș mai fi stat câteva zile pentru că starea mea de sănătate, deși mă aflăm pe calmante, nu a fost una chiar excelentă, iar recuperarea a fost una foarte grea pentru mine și neașteptată nemaiavând niciodată nici o altă intervenție.

Postarea asta este adresată în special viitoarelor mămici care se gândesc să nască prin cezariană: Vă implor să reconsiderați și să mă credeți că nu e cea mai bună alegere ( vă spune o mămica care a născut natural de 5 ori, copii cu o greutate mare). Acum, ajunși acasă, situația e puțin mai roz. Azi pot să urc singură scările, să-mi alăptez puiul și să rezist fără prea mult somn o noapte întreagă”, a scris Anca Serea pe Instagram.

Cum fac sex Anca Serea și Adi Sînă într-o casă plină de copii

„Casa noastră este plină cu mulți copii voioși (..) însa acest lucru nu înseamnă că trebuie să dispară momentele intime din dormitorul părinților”, a scris vedeta TV.

Potrivit acesteia, existența momentelor intime depinde doar de o mai bună organizare. „Pentru că au vârste diferite, respectiv și programe de somn diferite, devine o reală provocare ca eu și Adi să găsim puțin timp pentru noi doi”, a continuat Anca, conform avantaje.ro.

„Încerc, pe cât posibil, să îmi „aglomerez” doar câteva zile pe săptămână, pentru ca apoi să mă pot bucura alături de cei dragi de mai mult timp liber”, mai spune ea. „Pentru noi, fie după ce adorm copiii, fie dimineța devreme, reușim să ne întâlnim în dormitor”, a mărturisit Anca Serea.

Dar, a continuat Anca Serea, există și o altă rețetă ”de succes”: „Cel puțin o dată la două luni plecăm împreună în afara orașului, dar avem și mini-vacanțe unde nu suntem însoțiți de copii”.

Citește și...