Anda Adam a luat decizia. Se va întâmpla la începutul anului viitor: „După atâția ani, chiar simt că este momentul”

Publicat: 10/11/2019 | 17:33
Anda Adam a luat decizia. Se va întâmpla la începutul anului viitor: „După atâția ani, chiar simt că este momentul”

Anda Adam are tot ce îşi doreşte, o familie fericită, dar şi o carieră de succes, pentru care munceşte foarte mult. Vedeta are o mare dorinţă, care intenţionează să şi-o îndeplinească la începutul anului viitor. Deşi o să scoată sumă măricică din buzunar, simte că acum este momentul să îşi realizeze un vis de acum mulţi ani.

Deşi îi plac foarte mult pantofii şi are sute de perechi, de această dată, artista îşi doreşte o maşină nouă, un model la care visează de ceva vreme. În ultima vreme, a mai renunţat să cumpere pantofi, pentru a strânge bani pentru autoturismul mult visat.

„Vreau să fac o aroganță la începutul anului, chiar mi-am propus o aroganță foarte mare. Muncesc din greu să pot să mi-o permit, pentru că simt că o merit. După atâția ani de muncă, chiar simt că este momentul. Este un vis de-al meu de când eram mult mai tânără și sper ca, anul viitor, să-l pun în aplicare. Doresc să-mi achiziționez o mașină pe care mi-o doresc enorm.

Nu mi-au lipsit niciodată mașinile, dar ce vreau acum e maximum de ce mi-aș putea dori. Am slăbiciunea asta, îmi plac mașinile extrem de mult. Mașinile și pantofii. Am sute de perechi de pantofi. Chiar azi (n.r. – miercuri) mi-am mai achiziționat încă 5 perechi, adică am și eu obsesiile mele. Am zis să mă rețin puțin de la pantofi, ca să strângem bani pentru mașina pe care vreau să mi-o cumpăr, că e destul de scumpă”, a povestit Andra pentru Libertatea.

Anda Adam, despre al doilea copil

Anda Adam a declarat în urmă cu ceva timp că se simte pregătită ca în familia ei să mai vină un membru. Fetița ei, Evelin, are patru ani și reprezintă centrul universului pentru artistă. Anda Adam a povestit că va trece prin ceva transformări înainte de sarcină, respectiv va slăbit voit zece kilograme, pentru a se asigura că arată perfect după ce va naște. Artista este pasionată de fitness și “rupe” zilnic sala de forță. (NU RATA: VICTOR SLAV A SPUS ADEVĂRUL ACUM, LA 7 ANI DE LA DESPĂRȚIRE: “ANDA ADAM M-A ‼️” DOAMNE, CE RUȘINOS)

“Nu sunt însărcinată, eu pot să spun că ne dorim foarte tare un al doilea copil. În gândul și planurile mele va mai apărea un copil la anul. Nu vreau să fiu silfidă, niciodată nu am promovat schilodenia, nu sunt pro anorexie. Nu am simțit că mă înțeapă lumea despre asta. Primesc mesaje de la bărbați pe Instagram în care le spun să îmi arat mai des fundul. Nu pot, pentru că oamenii mă vor percepe greșit. Vreau să rămân într-o zonă curată în care să nu-mi arăt tot”, a povestit Anda Adam, la Xtra Night Show.

Citește și...