Anda Adam, intervenție estetică. Și-a operat nasul

Autor: C. C.
Publicat: 11/01/2020 | 13:22

Anda Adam a anunțat recent că o să facă o intervenție estetică la nivelul feței. Cântăreața își dorea de mult timp să își opereze nasul, din cauza unei deviații de sept, ce îi dădea bătăi de cap.

Citește și: Polițiștii au oprit-o în trafic pe Anda Adam! Motivul…

Artista a postat pe contul ei de Instagram că își va face o nouă operație estetică. Ea a recurs la această intervenție din cauza problemelor de respirație cauzate de o deviație de sept. Cu această ocazie, artista a hotărât să își și remodeleze nasul, care avea o formă strâmbă.

Citește și: Cu cine și-a pierdut, de fapt, Anda Adam virginitatea. Avea doar 15 ani

Anda Adam este bucuroasă că a decis într-un final să facă acest pas, era un lucru la care se gândea de mult timp și care o deranja. Acum nu trebuie să își mai facă probleme, operația este una ușoare iar rezultatele o sa fie extraordinare și o să îi ofere artistei mai multă încredere în ea.

„Îmi doream de mulţi ani să corectez deviaţia de sept şi să îmi îndrept şi nasul cu ocazia asta… Întotdeauna am fost o persoană sinceră şi directă! Nu îmi place să mint, să mă ascund şi să mă prefac cum fac altele, că eventual mi-au crescut sânii peste noapte pentru că am luat nişte pastile. Îmi doream de mulţi ani o operaţie la nas, care, ştiu că voi veţi spune că era perfect, dar nu e chiar aşa. Mereu făceam poze cu capul uşor întors ca să nu se vadă că nasul meu pleca puţin la plimbare spre stânga. Plus că am şi o deviaţie de sept pe care o voi corecta cu această ocazie. Mă veți iubi mai mult cu un nas drept şi finuţ. Revin cu poze după operaţie”, a declara Anda Adam.

Citește și...