Cu cine și-a pierdut, de fapt, Anda Adam virginitatea. Avea doar 15 ani

Autor: A.N.
Publicat: 19/11/2019 | 18:43

Cu cine și-a pierdut, de fapt, Anda Adam virginitatea. Artista avea doar 15 ani când s-a întâmplat acest lucru.

Anda Adam și-a pierdut virginitatea când avea doar 15 ani. Primul bărbat din viața artistei a fost un tânăr cu un an mai mic. Ei s-au cunoscut prin intermediul mamelor lor, care lucrau la Sala Palatului, la un cunoscut salon de înfrumusetare din acea vreme. Între Anda și Răzvan Cottching s-a născut o frumoasă poveste de dragoste, ce a durat trei ani și jumătate. Anda Adam a fost cea care a pus capăt relației.

Anda avea spectacole în diverse locuri cunoscute și se lansase, tot cu ajutorul iubitului, și în televiziune. Răzvan era și cel care îi făcea la acea vreme negativele, pe banii lui. Ruptura definitiva s-a produs în momentul în care Anda l-ar fi înșelat pe iubitul ei cu un bodyguard dintr-un club bucureștean. (CITEȘTE ȘI: CÂȚI BANI CÂȘTIGĂ ANDA ADAM? ARTISTA ARE MAI MULT SUCCES ÎN AFACERI DECÂT ÎN MUZICĂ)

Anda Adam, la un pas să își îndeplinească un vis din tinerețe

Anda Adam se numără printre artistele de la noi care adoră mașinile de lux, care ascund sub capotă mulți cai putere și, peste câteva luni își va achiziționa un autoturism pe care și-l dorește din tinerețe. (VEZI ȘI: VICTOR SLAV A SPUS ADEVĂRUL ACUM, LA 7 ANI DE LA DESPĂRȚIRE: „ANDA ADAM M-A ‼️” DOAMNE, CE RUȘINOS)

“Vreau să fac o aroganță la începutul anului, chiar mi-am propus o aroganță foarte mare. Muncesc din greu să pot să mi-o permit, pentru că simt că o merit. După atâția ani de muncă, chiar simt că este momentul. Este un vis de-al meu de când eram mult mai tânără și sper ca, anul viitor, să-l pun în aplicare”, a dezvăluit Anda Adam în cadrul unui interviu pentru Libertatea.

 

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020