Anda Adam vrea să îşi schimbe maşina, dar uite ce bolid conduce acum. Întoarce toate capetele

Publicat: 11/11/2019 | 14:42

Anda Adam are două slăbiciuni, una pentru pantofi, iar cealaltă pentru maşini. Dacă încălţăminte îşi poate cumpăra mai des, are sute de perechi de pantofi, la capitolul autoturisme, lucrurile nu sunt chiar atât de simple, dacă vorbim de „bijuterii” cu mulţi cai putere. Ei bine, blonda, în ultima vreme, a mai renunţat să cumpere pantofi, pentru a strânge bani pentru autoturismul mult visat.

Şi cu acest bolid, pe care îl conduce acum, se poate lăuda. Artista deţine o mașină de lux, un automobil care a costat cel puţin 100.000 de euro. Până acum ceva vreme, culoarea mașinii era alb, dar s-a decis că are nevoie de o schimbare, așa că și-a vopsit-o într-un galben aprins.

La începutul anului vrea să îşi schimbe maşina

Anda Adam are o mare dorinţă şi vrea să şi-o îndeplinească la începutul anului viitor. Deşi o să scoată sumă măricică din buzunar, simte că acum este momentul să îşi realizeze un vis de acum mulţi ani şi anume să îşi schimbe bolidul, cu un model la care visează de ceva vreme.

„Vreau să fac o aroganță la începutul anului, chiar mi-am propus o aroganță foarte mare. Muncesc din greu să pot să mi-o permit, pentru că simt că o merit. După atâția ani de muncă, chiar simt că este momentul. Este un vis de-al meu de când eram mult mai tânără și sper ca, anul viitor, să-l pun în aplicare. Doresc să-mi achiziționez o mașină pe care mi-o doresc enorm.

Nu mi-au lipsit niciodată mașinile, dar ce vreau acum e maximum de ce mi-aș putea dori. Am slăbiciunea asta, îmi plac mașinile extrem de mult. Mașinile și pantofii. Am sute de perechi de pantofi. Chiar azi (n.r. – miercuri) mi-am mai achiziționat încă 5 perechi, adică am și eu obsesiile mele. Am zis să mă rețin puțin de la pantofi, ca să strângem bani pentru mașina pe care vreau să mi-o cumpăr, că e destul de scumpă”, a povestit Andra pentru Libertatea.

Citește și...