Andra și Cătălin Măruță, aniversare emoționantă: „Am trăit cele mai frumoase sentimente în acest loc!”

Publicat: 14/10/2018 | 10:09
Andra și Cătălin Măruță, aniversare emoționantă: „Am trăit cele mai frumoase sentimente în acest loc!”

Andra și Cătălin Măruță formează cel mai bine sudat cuplu din showbiz! Artista și prezentatorul tv nu se sfiesc să își arate dragostea ori de câte ori au ocazia. Recent, cei doi au ajuns într-un loc care are o semnificație aparte pentru ei. 

Andra a publicat o fotografie în care apare alături de Cătălin Măruță la Poarta Sărutului din Târgu Jiu. Se pare că opera semnată de Constantin Brîncuși înseamnă pentru ei mai mult decât o atracție turistică. Asta pentru că, în urmă cu 10 ani, în ziua nunții lor, cei doi s-au sărutat în fața celebrei opere de artă. Originar din Târgu-Jiu, Măruță a avut parte de 750 de invitați la nuntă. Petrecerea de nuntă s-a ținut într-un cort uriaș, iar invitații au avut la dispoziție un hotel întreg, pe care prezentatorul tv l-a închiriat special pentru ei.

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit la Biserica „Sfinții Constantin și Elena” din Târgu Jiu. Slujba a fost oficiată de patru preoți. După ceremonia religioasă, mirii și alaiul de nuntași au plecat spre Poarta Sărutului pentru a face poze. (Citește și Andra, mărturisire sinceră: „Știți care e cea mai mare satisfacție a vieții?”)

„Același loc, aceleași sentimente, același sărut, aceeași poartă! Acum 10 ani, am trăit cele mai frumoase sentimente in acest loc!”, a scris Andra pe pagina ei de Facebook.

Andra este căsătorită din 23 august 2008 cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță. În 16 martie 2011, cei doi au devenit părinți când a venit pe lume David, primul lor copil. La 23 iulie 2015, artista a dat naștere celui de-al doilea său copil, o fetiță, care a primit numele Eva Maria Ioana. (Vezi și Decizia luată de Cătălin Măruță, după 10 ani de căsnicie cu Andra! Da, e adevărat)

Citește și...