Andra Volos și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, planuri de viitor: ”Tu o să fii modelul”

Autor:
Publicat: 12/10/2019 | 19:06

Bogdan Mocanu are planuri serioase de viitor. Concurentul de la Puterea Dragostei dorește să își deschidă o afacere, mai exact o linie vestimentară proprie. Mai mult decât atât, Bogdan Mocanu și-ar dori ca Andra Volos, prietena lui, să îi fie model!

„Andra Volos: Pot să fiu designerul tău sau …

Bogdan Mocanu: Eu o  să fiu designerul, o să lansez o colecție de haine, anul ăsta

Andra Volos: Dar pe stilul meu

Bogdan Mocanu: Tu o să fii modelul

Andra Volos: Nu, nu o să fiu modelul, am fost destul model pentru haine

Bogdan Mocanu: Gen să fii imaginea brandului

Andra Volos: Așa mă gândeam și eu”, dialogul dintre cei doi îndrăgostiți.

Andra și Bogdan, dragoste cu năbădăi

Andra Voloș și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-au despărțit în urmă cu câteva zile. Se pare că separarea i-a făcut să se gândească mai bine la relația lor și din fericire pentru fanii cuplului, amândoi au decis să își mai dea o șansă.

Andra a declarat că regretă faptul că l-a sunat pe None și că i-a ascuns unele lucruri lui Bogdan Mocanu. Frumoasa concurentă de la Puterea Dragostei speră că iubitul ei va putea trece peste greșeala ei.

„El de acum și-a pierdut încredea în mine. Ajunge o singură chestie și… I-am zis „Dacă tu trăiești cu frica e nasol rău. Dacă tu crezi că nupoți să treci peste, mai bine renunți. Nu ajungi nicărieri dacă te minți singur”. Până la urmă nu a fost o greșeală, nu m-am sărutat cu None, nu m-am întâlnit cu None… Am greșit că nu i-am spus și poate nu trebuia să îl sun pe None, trebuia să aștept până la gală și să îi iau pe amândoi în pauză și să îi pun față în față. Să spun că eu sunt cu Bogdan într-o relație și să vedem cum stă treaba. Acum eu am greșit că am sunat și am vorbit cu el. L-am mințit”, a spus Andra.